Cu ajutorul lui Lucky Studio am uitat de lipsuri şi griji

0
8522

Cine a zis că videochatul nu este bun pentru femeile din România s-a înşelat cu siguranţă. Luna asta împlinesc un an şi jumătate de când mă aflu la Lucky Studio Iaşi şi încă de la începutul acestei angajări în videochat, n-a fost zi în care să nu am bani.

Din experienţele pe care le-am mai avut la celelalte locuri de muncă din Iaşi, ştiu sigur că niciun angajator din ţară nu îţi oferă destui bani încât să-i ai zilnic. Tocmai din acest motiv consider că videochatul la Lucky Studio este benefic, pentru că obţin bani zilnic.

Colaborarea cu Lucky Studio mi-a adus doar avantaje

6805585-pictures-of-beautiful-women

Din momentul în care am semnat contractul de angajare în videochat cu acest studio din Iaşi, toate problemele mele financiare au început să dispară. Uşor, uşor, am ajuns să am zilnic peste 500 de lei.

În primele mele luni la Lucky Studio Iaşi cred că am obţinut între 240 şi 360 de lei zilnic, dar banii aceştia au însemnat mult pentru mine. Pentru că, banii aceştia adunaţi într-o singură lună depăşeau 5.500 de lei.

Bani care m-au ajutat cu toate grijile şi problemele financiare pe care le aveam. Astăzi pot spune că nu am chiar nicio grijă, pentru că am tot ce îmi trebuie datorită lui Lucky Studio.

Lucky Studio este studioul unde ieșencele sunt respectate

sala-curs-01n (1)

Aceste lucruri nu sunt afirmate numai de mine, ci de cele peste 120 de fete care lucrează la studio. Din moment ce suntem peste 120 de angajate în acest studio de videochat din Iaşi, eu zic că e destul de benefic.

Iar în colaborare cu Lucky Studio mai sunt şi peste 170 de fete din restul ţării, care lucrează de acasă. Aşadar, am tot dreptul să afirm că Lucky Studio ne ajută să ne realizăm şi să scăpăm de griji zilnic.

Datorită sistemului de plată pe care Lucky Studio l-a abordat şi a bonusurilor săptămânale între 300 şi 3.000 de lei pe care ni le oferă duminică de duminică, ne bucurăm de sume de bani foarte frumoase. Iar asta e o formă de respect de care ne bucurăm foarte mult.

Ce altceva mai pot spune, când ştiu că datorită acestui studio de videochat din Iaşi am tot ce îmi trebuie zi de zi? Chiar după 6-7 luni am început să obţin şi 400-500 de lei zilnic.

Bani pe care dacă îi pun deoparte într-o lună, depăşesc 6.000 de lei. Şi nu există loc în România unde să mai câştig atât precum câştig la Lucky Studio Iaşi. Aşadar, eu prefer să mă bucur de viaţă la Lucky Studio, să n-am griji şi să nu duc lipsuri decât să stau pe 3 lei la alte joburi în Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here