Crezi ca nu pot lucra la Heylux daca n-am forme 90-60-90?

0
1025

Conceptiile gresite se formeaza mereu, oriunde, la orice pas. Oamenii care nu stiu un anume lucru reusesc mereu sa traga concluzii pripite, pentru ca asa e natura omului. La fel s-au creat conceptii gresite si despre videochat si conditiile de angajare in diverse studiouri de videochat.

Din cauza unor studiouri neprofesioniste, studiourile din top au mereu de suferit fiindca lumea catalogheaza. Daca un studio face gresit, toti cred ca automat toate fac ceva gresit. Si nu este si cazul studioului de videochat Heylux din Iasi, care mereu a incercat sa aduca ceva diferit in randul modelelor.

Angajarea la Heylux se face total diferit fata de alte studiouri

Poate ca sunt studiouri fel si fel, dar Heylux a incercat mereu sa-si pastreze imaginea si sa nu se piarda in conceptiile formate gresit ale oamenilor. Am auzit ca sunt multe studiouri care, de exemplu, nu ar angaja o fata daca aceasta nu este slabuta, cu forme 90-60-90 sau care sa stie perfect limba engleza.

Ceea ce este total gresit. Nu numai in videochat, ci peste tot. Daca nu angajezi un om care n-are experienta sau care nu are anumite criterii pe care tu le ceri, cum te mai astepti sa evoluezi ca firma? Cum mai evolueaza oamenii, daca nu li se ofera sansa sa invete?

Pai asa nu se mai numeste o companie profesionista, daca doreste ca angajatii sa fie deja pregatiti de la interviu. La Heylux m-am angajat cu un simplu buletin si atat, nimeni nu mi-a cerut sa stiu engleza la nu stiu ce nivel sau sa arat ca o bomba sexy.

Hai sa fim realisti, nu toate femeile din Romania arata ca niste bombe, dar toate suntem frumoase in felul nostru. Cum sa nu ne facem idei gresite, atunci cand suntem refuzate fara ca macar sa ni se ofere o sansa? Asta am invatat de la Heylux, care niciodata nu mi-a refuzat sansa de a castiga bani, indiferent de cum am aratat sau de cate lucruri stiam.

Heylux nu pune conditii, m-am angajat aici cu buletinul

Heylux, spre deosebire de alte studiouri, ofera cursuri de limba engleza, deci nu e obligatoriu sa vin direct as in ale limbii engleze. In timp ce alte studiouri nici nu se uita la fetele care nu stiu limba engleza, Heylux ofera ajutorul celor care nu stiu si le invata pana cand nu mai au nevoie de niciun fel de suport.

In timp ce unele studiouri cauta fete trase ca prin snur, Heylux angajeaza si fete simple, care n-au cele mai perfecte forme, dar care indiferent de situatie vor fi ajutate sa castige zilnic intre 400 si 2000 de lei din videochat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here