Contractul pe un an la Lucky Studio iţi aduce bonusuri in valoare de 13.480 lei

0
976
lucky studio

Sunt destul de mulţumită de salariul meu zilnic, undeva între 300 şi 800 lei, la un program normal de 8 ore. Însă, înainte să ştiu atât de multe despre bonusurile de la Lucky Studio am avut o perioadă în care am lucrat ca şi model de videochat pentru un alt studio. Atunci făceam videochat de acasă, iar banii nu erau la fel nicicum.

Ştiu că banii nu aduc fericirea, însă o întreţin. Pentru aceasta am optat şi eu pentru Lucky Studio, ca şi alte zeci de fete şi femei din România. Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din ţară. Cu o mulţime de premii naţionale la activ, Lucky Studio este pentru mine mulţumirea cea de fiecare zi.

Pe lângă ceea ce câştig în prezent, mai am parte şi de un bonus, dacă optez pentru un contract de un an de zile. Şi de ce să nu o fac? Am un bonus de 13.480 lei. Asta pe lângă acei bani zilnici, care adunaţi lunar înseamnă undeva la 4.500 lei. Pachetul bonus de un an de zile vine sub formă de bani, produse şi alte servicii oferite de Lucky Studio.

Cum am parte de un bonus de 13.480 lei?

Semnez contractul şi timp de un an de zile mi se oferă anumite servicii, la care nici nu visam până acum. Bineînţeles că în portofelul meu, din cei 13.480 lei intră doar 2000 lei. Asta în primele 30 de zile lucrate. Aici se exclud banii pe care îi fac zilnic. Dar restul de bani sunt tot ai mei, în forme diferite.

Restul de bani includ: transport gratuit timp de un an de zile. Aici intră cele 240 de zile lucrătoare ale mele. De altfel, accesoriile de videochat sunt şi ele parte din acest bonus. Ceea ce rămâne se investeşte în mine, în frumuseţea şi look-ul meu. Am parte de o şedinţă de schimbare de look o dată la 6 luni de zile, ceea ce înseamnă coafură şi frumuseţe. De altfel, îmi pot pune unghii false, pe lângă coafat, vopsit, spălat şi aranjat de calitate.

Şi cu siguranţă am parte şi de şedinţe fotografice cu care îmi pot întregi portofoliul de model. Aceste şedinţe sunt realizate de o domnişoară fotograf, pentru că bărbaţilor le este interzis în acest studio de videochat. Lucky Studio este cel care respectă intimitatea femeilor. Acest principiu se aplică întregului studio de videochat.

Iar ceea ce rămâne din acest bonus şi anume 2.400 lei se investeşte în mine. Machiaje zilnice şi accesorii. De exemplu, în cele 240 de zile lucrătoare dintr-un an, am parte de 240 de machiaje unice pe chipul meu. Cum altfel să fiu mai frumoasă dacă nu ar fi Lucky Studio? Lucky Studio îmi redefineşte frumuseţea în fiecare zi. Lucky Studio este ceea ce îmi trebuie că să îmi asigur locul de muncă cel puţin pentru încă un an de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here