Contractul de 6 luni cu Lucky Studio îţi aduce un bonus de peste 7.000 de lei

0
1036
lucky studio

Lucky Studio pentru mine este ca şi o prietenă. De ce spun asta? Pentru că este mereu alături de mine, îmi dă sfaturi şi mă ocroteşte din mai multe puncte de vedere, nu doar financiar. La început eram tânără novice şi puteam cu greu să mă descurc. Eram la o facultate cu taxă şi aceasta era destul de mare pentru un an de zile. Atunci m-am hotărât că este cazul să îmi caut ceva uşor de muncă.

Am găsit un anunţ cu şi despre modele de videochat Lucky Studio. Am zis să încerc. Şi uite că primul contract de muncă, cel de o lună, mi-a adus şi un bonus. M-am ales cu câteva elemente frumoase şi anume: un nou look, bijuterii, accesorii şi bani zilnic în mână. Şi nici nu mai plăteam taxiul să ajung la muncă. Una din şoferiţele de la Lucky Studio mă aduce, zilnic, în siguranţă acasă.

Apoi am mai semnat un contract de muncă pe 3 luni de zile. Bonusul luat a fost în valoare de 3.560 lei, bonus de angajare. Acum sunt la semnarea contractului de 6 luni de zile. Bonusul oferit de videochatul Lucky Studio este acum în sumă de 7.320 lei şi este distribuit în mai multe produse şi servicii. Cum anume? În primul rând, primesc în mână 1.000 lei, bani cu care pot să plătesc ceva din taxa de şcolarizare la facultate. Restul banilor ce sunt pentru înfrumuseţarea mea şi educație, anume: şedinţe zilnice de make up şi cursuri de învăţare a unei limbi străine. Cu toate că mai ţineam minte câteva cuvinte în engleză, niciodată nu strică să mai înveţi câte ceva. Aşa că, acum pe lângă faptul că sunt studentă la o universitate din Iaşi, mai sunt şi studentă Lucky Studio. Învăţ engleză câte două ore pe zi, înainte de a începe programul de muncă.

Lucky Studio a investit în mine, mi-a oferit şansa să îmi pun unghii false şi să îmi schimb coafura. Acum mă simt de trei ori femeie şi cred că asta se vede. Plus că, acum portofoliu de fotografii pe care îl am este cu mult mai bun. Sunt mai prezentabilă, mai cochetă, mă simt mult mai bine în pielea mea.

Ce îmi place cel mai mult la studioul de videochat din Iaşi Lucky Studio? Îmi place respectul, încrederea, răbdarea şi stilul unic pe care îl are pentru a mă face să mă simt unică şi confortabilă cu locul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here