Codul de valori în videochat de la Lucky Studio

0
1175
lucky studio
lucky studio

 Mi-am început activitatea ca şi model de videochat Lucky Studio acum 2 ani de zile, când încă se construia un nume la nivel naţional pentru acest studio. În mai puţin de jumătate de an, am ajuns să fiu coordonatoarea altor modele nou venite în branşă. Ca şi celelalte colege de ale mele, am început cu un câştig de 300-400 lei pe zi. Cu timpul am ajuns să fac şi câte 1000 lei pe zi, la un program de lucru normal.

Bineînţeles, mereu mi-am pus problema felului în care sunt tratată la job. De mică am fost obişnuită să respect şi să fiu respectată. Asta am făcut întreaga mea viaţă cu cei din jur. Când am ajuns în echipa Lucky Studio mă întrebam dacă cineva va ţine cont de aceste reguli şi valori. Ei bine, nu am avut nici cea mai mică îndoială. Încă din prima mea ora de instruire cu managera, am înţeles că Lucky Studio este cât se poate de serios.

Lucky Studio este nr. 1 în seriozitate

Acum, după doi ani, pot să spun că în Lucky Studio am încredere totală. Este cel care respectă 100% formele de plată şi norma de lucru. Pe de altă parte, am carte de muncă ca şi orice alt angajat într-o companie de stat sau privată. Drepturile mele şi obligaţiile Lucky Studio sunt prevăzute în contractul meu de muncă, care se înnoieşte de la an la an. Pe măsură ce apar noi informaţii, Lucky Studio mă anunţă şi îmi protejează identitatea totală. Ca şi angajată de videochat mă asigură că nu mă recunoaşte nimeni din Spania, Italia, România sau Grecia.

Obligaţiile financiare sunt respectate zilnic. Astfel, eu, ca şi model de videochat, am acces la sumele de bani care se virează şi bineînţeles am acces la un fel de extract de cont. Văd în timp real banii acumulaţi online.

Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost şi faptul că nimeni din acest studio nu a văzut videochatul ca şi o formă de escortă, cum am auzit prin alte locuri. Efectiv, eu stau în camera mea şi comunic pe chat. Ce fac eu în profilul adult sau non-adult este strict treaba mea. Nu mă monitorizează nimeni şi nici nu mă ascultă nimeni. Confidenţialitatea este o valoare respectată în Lucky Studio. De altfel, ştim să ne respectăm între noi, de la managera şi până la cel mai nou model de videochat. Pot spune că aici ştiu că propriul meu cod de valori este respectat din toate punctele de vedere. Mulţumesc Lucky Studio pentru votul de încredere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here