Clipele in care nu aveam bani s-au terminat odata cu angajarea la Lucky Studio

0
1233

In trecut, erau foarte multe momente in care ramaneam fara bani, uneori si dupa cateva zile dupa ce luam salariul. Oricum nu era mare lucru salariul meu, erau doar 1.120 de lei din care oricum 700-800 de lei plateam numai pe intretinere, cheltuieli si alte facturi. Mai mereu ramaneam cu maxim 400 de lei dupa ce plateam tot ce aveam de platit.

Pana sa vin la Lucky Studio, era ceva obisnuit sa raman fara bani. Acum ca ii castig zilnic la Lucky Studio, nu mi se pare normal, pentru ca in orice moment am bani. Faza tare este ca este un job in videochat de asa natura incat pot lucra atunci cand vreau si pot castiga fix cat vreau.

Tu n-ai vrea sa castigi cate 380 de lei in fiecare zi la Lucky Studio?

De exemplu, eu castig zilnic cate 380 de lei din videochat la Lucky Studio. Sa spunem ca prin absurd raman fara bani intr-o zi (desi oricum o zi fara bani nu e mare bai, spre deosebire de trecut, cand ramaneam zile sau saptamani fara bani). Pai daca ramaneam fara bani, ma duceam la Lucky Studio in camera mea de logare si-n cateva ore de videochat castigam imediat bani.

Asta e misto, ca am toata libertatea din lume la Lucky Studio. Pot veni si pot pleca atunci cand vreau, este fix problema mea. Fiind un mediu exclusiv feminin, nimeni nu-mi spune ce sa fac si cum sa fac. Am libertatea de a castiga bani asa cum imi place.

Inainte nu se intampla asa ceva. Daca ramaneam fara bani, ma imprumutam si aia era. Sau nu ma imprumutam si asteptam o luna pana la ziua de salariu si ma chinuiam. Oricum, bine nu-mi era.

Jobul de la Lucky Studio te ajuta sa ai mereu bani

Dar la Lucky Studio nici nu se pune problema de asa ceva. Acest job in Iasi e facut in asa fel incat sa ma ajute. Chiar daca-mi cheltui castigurile, la Lucky Studio oricum primesc bonusuri saptamanale in fiecare duminica. Sau nu stiai?

In fiecare duminica mi se calculeaza cate un bonus intre 300 si 3.000 de lei, bani pe care ii primesc in functie de castigurile din saptamana trecuta. Deci nu am cum sa raman fara bani, nu cand sunt model de videochat la Lucky Studio. Iar pachetul acesta de avantaje este completat de faptul ca Lucky Studio este 100% legal si corect cu mine.

Asa imi primesc banii in mod corect, am parte de discretie si de transport, sedinte foto si make-up gratis in fiecare zi. Ma mandresc cu Lucky Studio!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here