Cel mai usor mod de a scapa de probleme este cu castigurile de la Heylux

0
985

Prin momentele astea multa lume trece… Multa lume se loveste cu problemele financiare, probleme cu chiria, cu facturile. E ceva normal, mai ales pentru oamenii cu salarii mai mici (adica vreo 60-70% din oamenii din Romania). Pentru ca majoritatea duc o viata decenta, nu toti au salarii super mari.

De aveau salarii mari, nu se plangeau. Nici eu nu ma plangeam daca as fi avut salariu mare, mi-as fi vazut de treaba mea si aia era. Insa eu dadeam dintr-o problema in alta. Abia ce ma mutasem si eu in oras de cateva luni si-mi trebuia un job, ma simteam constransa de faptul ca stau in chirie si cheltuielile apar mereu.

Daca nu ma angajam la Heylux, nu m-as fi descurcat cu chiria

Cand m-am mutat in Iasi, tot ce aveam erau banii de chirie, avansul si inca vreo cativa sa supravietuiesc. Dupa ce am platit toate astea, m-am panicat putin ca ma vedeam fara bani si nu stiam ce sa fac. Daca sunt singura si sunt femeie, normal ca ma mai panichez si eu asa.

Pentru ca ma gandesc mereu: “din ce-o sa platesc aia, aia, si aia?” Sau “cum o sa ma descurc in situatia aia?”, si tot asa. Uneori, o situatie ca a mea nu e usoara si nu orice job poate fi de folos. Pot spune ca ma consideram pierduta daca nu ma angajam la Heylux Iasi cat mai repede.

Imediat ce m-am angajat ca model aici, lucrurile au inceput sa functioneze snur. Am castigat bani cat sa-mi rezolv multe probleme, chiar din prima luna de videochat la Heylux. Cu o luna inainte ma vedeam pierduta de tot in cheltuieli si datorii, iar in doar cateva zile de videochat la studio parca totul s-a linistit.

Mi-e mult mai usor sa ma descurc cu banii castigati in fiecare zi aici

Este, intr-adevar, un domeniu din care se castiga bani usor si repede, daca stii cum. Desi initial nu eram de acord cu angajarea aici, acum ca lucrez in acest studio, nu mi se mai pare asa de rau. De fapt, nu mi se mai pare rau deloc, mi se pare chiar super, am inceput sa prind mare drag de acest job, sincera sa fiu.

Majoritatea joburilor la care fusesem la interviu in Iasi nu-mi ofereau mai mult de 1200 de lei, iar la Heylux am ajuns sa castig si 1200 de lei intr-o singura saptamana uneori. Asta este o diferenta uriasa dintre joburi, diferenta care este si motivul pentru care m-am decis sa stau la Heylux cat pot de mult si sa profit de castigurile de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here