Cel mai distractiv job in Iasi este cel de model de videochat la Heylux

0
1178

Am vazut ca toate femeile cauta stabilitate, cauta fel si fel de avantaje de la un job de pe piata muncii, insa n-am vazut niciuna care sa caute distractie. Pe bune, atat de plictisitoare a devenit viata acum? Nimeni nu mai cauta distractie si voie buna? Eu am o varsta care nu-mi permite sa ma gandesc atat de serios, eu vreau distractie, pentru ca o viata am. Pe care mi-o traiesc cu ajutorul jobului de la Heylux.

Chiar din prima zi in care m-am angajat aici ca model de videochat am inceput sa ma distrez, sa am parte de momente de relaxare si fericire. Asta mi-a dovedit ca ma aflu unde trebuie, bineinteles. Eu asta voiam de la un job in Iasi: distractie. Nu altceva.

Jobul la Heylux ma ajuta sa-mi traiesc viata asa cum vreau

Bine, si bani. :))) Dar asta este partea a doua! Cu toate vrem bani! Insa eu am abia 21 de ani si vreau sa-mi traiesc viata fara sa-mi pese de altceva. Nici macar nu ma gandesc la viitor, vreau sa traiesc in prezent si sa ma distrez cat de mult pot, cu fiecare ocazie.

Noroc cu videochatul de la Heylux ca este asa cum vreau. Eu, personal, n-am gasit vreodata job mai distractiv decat cel de aici. In fiecare zi fac cate ceva nou, cate ceva care ma face sa ma simt ca viata mea nu este una monotona, ca nu-mi trec zilele pe langa mine fara sa fac nimic, asa cum  fac majoritatea.

Eu nu sunt genul de fata care sa se trezeasca de dimineata, sa mearga la munca cu noaptea in cap, pana pe la miezul noptii sa muncesc si sa ajung acasa extenuate sau altceva. Eu vreau sa mai am timp si sa traiesc, dupa cum am spus, nu doar sa muncesc.

Lucrez foarte putin la Heylux si ma distrez in timp ce castig 390 lei pe zi

Sincer, cu un job precum cel de la Heylux n-ai cum sa nu te distrezi si vad asta absolut in fiecare moment in care ma aflu aici. In primul rand ca nu lucrez cu orele la Heylux, ci doar cate 7, 8 sau 9 ore pe zi, a cate 5 zile pe saptamana, si-mi iau liber oricand doresc eu, fara probleme. Sunt absolut libera sa fac tot ce-mi doresc la Heylux.

Aaa! Si poate nu ai inteles de ce e distractiv jobul in videochat de la Heylux. pai este distractiv pentru ca stau toata ziua pe net si rad cu diferiti admiratori online, care ar face orice doar sa socializeze cu mine si sa glumeasca. Pentru asta imi si iau cei 390 de lei zilnic: pentru stat pe net la Heylux in timp ce ascult muzica si ma distrez. Daca nici asta nu e distractie, nu mai stiu ce e.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here