Cel mai bun studio de videochat exclusiv feminin: Lucky Studio Iași

0
11861
Lucky Studio Iaș

 

 

       Un loc de muncă numai al femeilor este un lucru ideal. Femeile au luptat pentru independenţa lor încă din cele mai vechi timpuri. Printre acestea, se află şi dorinţa de a munci şi respectarea acestui drept. Astăzi, femeile sunt în căutarea unui job care să le ofere siguranţă, dar şi confort. Totodată, ele îşi doresc un loc liniştit unde să fie înţelese. Lucky Studio este videochatul care oferă tot ceea ce o femeie îşi doreşte, punând la dispoziţie un studio destinat strict persoanelor de sex feminin.

Cu peste 120 de modele de videochat şi 41 de doamne şi domnişoare care formează personalul, Lucky Studio îmi oferă jobul cel mai potrivit cerinţelor mele. În orice domeniu aş avea nevoie de ajutor, Lucky Studio mă ajută cu profesioniste în permanenţă. Dacă am nevoie de machiaj, make-up artistele se ocupă de mine.

În momentul în care vreau să merg la studio sau acasă, o şoferiţă de la Lucky Studio mă duce cu maşina. Dacă aş vrea să îmi dea cineva sfaturi, fostele modele de videochat îmi sunt alături, fiind profesioniste în domeniu. Iar dacă am nevoie de alte servicii, există contabile, asistente manager, domnişoare fotograf, doamne profesoare de limba engleză şi franceză şi lista continuă. Până la numărul 41, am un întreg personal de femei care îmi este aproape cu cele mai calitative servicii.

Cu ajutorul acestor femei, eu am câştiguri de peste 400 de lei zilnic, cu bonusuri de peste 300 de lei săptămânal. Iar aceste câştiguri le obţin din plăcere, pentru că sunt în largul meu la Lucky Studio. Printre femei, mă simt înţeleasă şi apreciată, pentru că şi celelalte modele fac ceea ce fac şi eu şi ele mă înţeleg din orice punct de vedere.

Nu numai că mă înţeleg, dar îmi sunt şi prietene. La fel şi personalul Lucky Studio, pentru că ei nu ne văd simple angajate, ci interacţionează cu noi în permanenţă. Pot să mă laud că am un job aşa cum nu multă lume are, pentru că vin la studio ca şi cum aş veni acasă. Mă simt aşa cum m-aş simţi într-o familie, în care toţi convieţuim şi ne respectăm.

Asta înseamnă Lucky Studio pentru mine, un tărâm al femeilor unde eu sunt împlinită. Mă consider foarte norocoasă pentru că pot lucra în acest studio de videochat. Nu aş vrea să îmi închipui ce ar fi fost dacă aş fi nimerit într-un studio greşit. Lucky Studio este cea mai corectă decizie pe care am luat-o vreodată.

 

 

.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here