Cea mai uşoară metodă de a mă îmbogăţi a fost Lucky Studio

9
2108
lucky studio

Nu ştiu cum a fost sau cum este la tine, dar eu nu mai rezistam să-mi văd toţi prietenii ieşind peste tot, petrecând iar eu nu puteam să-mi permit ce aveau ei. Mi se părea o nedreptate că nu puteam să mă bucur şi eu de viaţă şi de aceea am decis să renunţ la prejudecăţi şi m-am angajat la Lucky Studio.

Deşi multă lume nu este încă familiarizată cu conceptul de videochat, pe mine forumul Lucky Studio m-a făcut să-mi schimb părerea. Când am văzut câte beneficii financiare sunt în spatele acestui job, nu mai vedeam niciun impediement pentru a mă angaja.

luckystudio.ro

Şi tot ce spun eu este o realitate, un adevăr, iar tu ştii bine asta. Nu poţi să-mi spui că tu nu ai lucrat măcar o dată în viaţă pe 900 de lei şi totul te nemulţumea. Adică… De ce să muncesc până la epuizare pentru 900 de lei, când la Lucky Studio pot să câştig zilnic între 300 şi 800 de lei distrându-mă? De ce să nu aleg calea uşoară?

Toţi angajatorii din România oferă minimul pe economie, în vreme ce Lucky Studio oferă peste 300 de lei zilnic!

Tot timpul acţionam în funcţie de ce spuneau şi credeau alţii. Dar după ce m-am gândit mai bine mi-am dat seama că nu trăiesc cu lumea. Ei nu-mi plătesc facturile, nu ei mă duc în vacanţe şi nu ei mă fac fericită. De asta nu m-a interesat de lume când m-am angajat la Lucky Studio.

bani

Le-am dovedit că nu am nevoie de un salariu minim pe economie din care să-mi plătesc doar facturile, ci pot mai mult cu Lucky Studio. La urma urmei, ce îmi aducea vechiul job? Ore încărcate de muncă, muncă după program, oboseală şi, desigur, câţiva lei cu care abia mă descurcam. O să spun pas şi o să spun că aleg mai degrabă să mă distrez la Lucky Studio în timp ce obţin zilnic peste 300 de lei!

Un loc de muncă în Iaşi aşa cum nu mai există în România

Veniturile lunare la Lucky Studio nu sunt tot ce m-au atras aici, însă. Chiar dacă după doar câteva luni am reuşit să câştig lunar peste 5.600 de lei, e vorba de mai mult de atât.

De exemplu, cine ar fi atât de nebun încât să refuze să lucreze într-un loc precum Lucky Studio? Atâta lux, atâta frumuseţe… Dacă toate fetele din Iaşi şi din România ar vedea cum arată interiorul studioului, ar veni toate aici.

Şi de ce n-ar face-o? Este un loc doar al femeilor, unde respectul şi frumuseţea primează. Fiecare fată are camera ei şi propriul program de muncă. În timp ce am o echipă întreagă care se ocupă de frumuseţea mea zilnică, eu obţin 200-300 de lei pe zi. Iar bonusurile săptămânale depăşesc 300 de lei.

Aşadar, pot să obţin în fiecare zi până la 800 de lei, bonusuri săptămânale până la 3.000 de lei şi am un program lejer. În timp ce lucrez în lux, mă distrez iar banii vin întruna. De ce n-aş vrea aşa ceva?

model videochat

9 COMENTARII

  1. Eu nu înţeleg de ce lumea încă mai consideră videochatul un subiect greu de abordat. Dacă toţi ar vedea câte beneficii avem la Lucky Studio, cred că s-ar îngrămădi la uşa studioului!

  2. Dovada pură că Lucky Studio este cel mai bun este faptul că, orice s-ar spune, are peste 120 de angajate care lucrează la studio, ca să nu mai spun de restul fetelor din ţară. Asta înseamnă că beneficiile financiare oferite de ei sunt adevărate!

  3. Lucrez deja de 2 ani la Lucky Studio şi ştiu bine tot ce se întâmplă aici. Iar tu ai mare dreptate în tot ce spui. Ne-am născut pentru a ne bucura de viaţă, nu pentru a plăti facturi. Lucky Studio mă ajută să fac asta zilnic, să mă bucur şi să trăiesc din plin.

  4. -Când munceam înainte în alte locuri, după ce ajungeam acasă nu mai aveam chef de nimic. De când lucrez la Lucky Studio, sunt atât de relaxată şi odihnită după ce ajung acasă, încât ies şi mă distrez cu prietenele.

  5. Lucky Studio este scăparea femeilor care doresc să fie independente şi fericite, dar joburile din România nu le oferă şansa asta. Lucky Studio este excepţia care poate să dovedească asta.

  6. Aveţi dreptate! Şi eu am ajuns la concluzia că toţi cei care mă judecă pentru că fac videochat la Lucky Studio o fac pur şi simplu din invidie, pentru că eu am tot ce-mi doresc aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here