Ce vor bărbaţii şi ce cred femeile

0
1197
Lucky Studio

Nu este vorba numai de aspectul fizic atunci când vine vorba să impresionezi un bărbat, încât sunt mai multe calităţi pe care un bărbat le caută la o femeie şi de cele mai multe ori diferite tipuri de bărbaţi caută diferite tipuri de femei şi important pentru o femeie este să se plieze cu cerinţele acestuia.

Atunci când am început să lucrez pentru Lucky studio mi se părea ceva destul de ciudat să comunic cu bărbaţii doar prin intermediul unei camere web şi a microfonului, dar cu timpul am ajuns să îmi dau seama că este mult mai distractivă această măsură. Tot împreună cu Lucky Studio am ajuns să înţeleg că bărbaţii îşi schimbă perspectiva asupra femeilor cu timpul şi atunci când este mai tânăr nu îşi doreşte decât o femeie care să arate bine, care să aibă o expresia facială frumoasă şi să să se încadreze într-un anume tipar. Dar atunci când trece la perioada de maturitate, bărbatul îşi schimbă părerea şi nu mai consideră frumuseţea un atu pentru a-şi atinge alte idealuri în viaţă.

Comunicând cu cei mai mulţi bărbaţi am înţeles că undeva la vârsta de 30 de ani se produce o tranformare în mentalitatea acestora, îşi caută o relaţie serioasă, o persoană care să îl completeze, care să îl înţeleagă şi care să imaparta aceleaşi interese, hobby-uri şi idealuri în viaţă.

Lucky Studio mi-a dat posibilitatea să înţeleg aceste aspecte şi să le găsesc o modalitate de a le imbina în cele mai plăcute conversaţii. Poate că atracţia fizică nu e totul, atât timp cât partenerul de conversaţie simte că împreună formaţi un întreg, doar că divizat în două părţi în făţa unor monitoare.

Ceea ce m-a amuzat într-o seară când eram online în camera mea de la Lucky Studio a fost o întâmplare pe care am auzit-o de la unul dintre prietenii mei şi amune că a ieşit la o întâlnire cu o femeie pe care nu a crezut că o va întâlni în viaţă aceasta. A dat peste o femeie atât de interesată de aspectul său, de ceea ce credeau ceilalţi despre ea. Dar nu era doar atât, acest prieten mi-a spus că vorbea atât de tare, într-un mod gălăgios încât i s-a făcut ruşine în acel local că avea o astfel de companie. Probabil a încercat să creeze o impresie bună, dar de fapt nu a făcut decât să îşi dea seama cât de diferite pot fi femeile.

Tocmai din acest motiv, atât timp cât am lucrat cu Lucky Studio am încercat să nu fiu o persoană gălăgioasă, să nu reflect ceea ce nu îmi doresc nici eu să văd la alţii şi nu am încercat să mă dau mare în faţă bărbaţilor. Mie îmi place să fiu simplistă, să mă rezum la câteva lucruri care mă fac fericită şi împlinită. Atunci când deja ai prea multe şi îţi doreşti prea multe, ajungi să te scufunzi într-o lume neautentică şi să nu mai înţelegi adevărata semnificaţie a lucrurilor şi persoanelor din jurul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here