Ce poate fi mai bun decat un job in videochat la Heylux?

10
1993

Sunt constienta ca nu toata lumea agreeaza acest domeniu de munca precum videochatul, dar chiar si asa, jobul meu de model de videochat de la Heylux nu este facut oricum pentru toata lumea. Lucrand aici am constatat ca acest job in Iasi este numai pentru fete ambitioase, care isi doresc multi bani, vacante si o viata mai buna.

Nu trebuie sa fie un job pentru toata lumea, ci trebuie sa fie un job potrivit pentru cele interesate de el. Heylux nici macar n-a incercat sa atraga toata romancele spre acest domeniu, pentru ca nu toate ar putea face videochat. Dar, din nou, daca nu pot face videochat, asta nu inseamna ca trebuie sa judece, nu?

Consider ca Heylux este cel mai bun, pentru ca-mi ofera totul

Din prisma mea, nu cred ca exista job in Iasi care sa fie mai bun precum cel oferit de Heylux. Cel putin pentru fetele care au caracter ca si al meu, Heylux este cel mai in masura job cu putinta. De ce as spune asta, te intrebi? Pentru simplul fapt ca in aceasta companie am gasit tot ce mi-a trebuit, ba chiar mai mult, am ajuns sa n-o vad ca pe o firma, ci ca pe a doua casa.

Si din experientele anterioare, care au fost destul de vaste as putea spune, nu pot afirma acelasi lucru. Nu pot spune de niciun job pe care l-am avut in trecut ca m-a facut sa ma simt ca acasa. Din contra, m-a facut mai stresata si mai agitate. Iar asta nu e bine si de asta ma bucur ca s-au schimbat toate odata cu Heylux Iasi.

Incepand cu inceputul, Heylux este un studio de videochat din Iasi care m-a primit cu bratele deschise, mi-a oferit cazare de la inceput, mi-a oferit conditii impecabile de munca (in liniste, in confort si amenajari stralucitor de frumoase), mi-a pus la dispozitie traineri specializati care sa ma ajute cu videochatul, profesoare care sa ma ajute cu limba engleza, soferite care sa se ocupe de transportul meu zilnic, make-up artiste care sa ma machieze zilnic si asa mai departe.

Pe langa conditiile de munca impecabile, castigurile din videochat sunt foarte mari

Deci, din start, Heylux are un atu in fata tuturor joburilor din Iasi prin simplul fapt ca pune la dispozitie toate aceste lucruri. Totodata, aici am posibilitatea de a castiga intre 300 si 800 de lei zilnic, lucrez doar printre femei, am parte de bonusuri saptamanale satisfacatoare si de discretie totala.

Ce poate o femeie sa vrea mai mult? Mie mi se pare ca jobul pe care Heylux il ofera este mai mult decat perfect. De asta nu este nimic mai bun decat Heylux Iasi.

10 COMENTARII

    • Eh, vezi ce inseamna sa dai peste joburi proaste? Atunci cand dai peste unul bun ai impresia ca nu e real. Dar ai dreptate, chiar si 300 de lei zilnic e bine 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here