Ce inseamna pentru mine jobul in videochat de la Preziosa Iasi

0
8815

Esti de acord cu mine ca daca o persoana te iubeste, nu va fi niciodata impotriva fericirii tale? Asta am crezut si eu, si cred in continuare, pentru ca m-am angajat la Preziosa Iasi ca si model de videochat, iar cand i-am spus prietenei mele cele mai bune, reactia ei nu a fost asa cum ma asteptam.

Abia in momentul in care prietena mea a aflat ca fac videochat la Preziosa mi-am dat seama ce fel de “prieteni” aveam. Poate ca pentru multi nu inseamna nimic, dar acest job in Iasi pe care-l am la Preziosa m-a ajutat sa trec peste toate obstacolele din viata mea, asadar cum as putea sa fiu nerecunoscatoare?

Jobul in videochat e alegerea mea

Cand i-am zis acestei prietene de faptul ca fac videochat la Preziosa si sunt fericita, ea m-a judecat. Abia atunci mi-am dat seama ca nu imi era atat de prietena. Pentru ca atunci cand stii ca prietena ta face un lucru pe care-l iubeste si ii place, trebuie s-o sustii indiferent de situatie. La fel cum am sustinut-o si eu pe ea mereu.

Stand si gandindu-ma la reactia ei, mi-am dat seama ca ea a facut asa pentru ca n-a inteles ce inseamna jobul de la Preziosa pentru mine. Pentru ca, tind sa cred ca daca ar fi inteles, reactia ei ar fi fost altfel. De ce? Pentru ca daca ar sti ca merg cu zambetul pe buze la Preziosa, sunt primita cu drag de fetele care lucreaza aici, am parte de un mediu de munca prietenos si plec si mai fericita decat am venit, s-ar fi bucurat pentru mine.

Preziosa imi ofera jobul in Iasi pe care mi l-am dorit mereu

Cine nu s-ar bucura sa auda ca esti mai fericit ca oricand? Caci eu asa sunt de cand fac videochat la Preziosa. Sunt mai fericita decat oricand! Deoarece aici sunt apreciata asa cum merit, sunt respectata si mi se arata zilnic cat de mult valorez. Aici munca imi este rasplatita si recompensata pe merit, iar asta inseamna mult pentru mine.

Plus de asta, jobul in videochat la Preziosa este super usor si accesibil pentru o romanca, asa ca n-ai cum sa refuzi o asemenea sansa de a te realiza. Eu asta fac zilnic la Preziosa: ma indrept catre o cariera. Castig aici peste 300 de lei din videochat si o fac zilnic, iar saptamanal Preziosa ma premiaza cu bonusuri de performanta intre 300 si 3.000 de lei.

Ce as putea sa vreau mai mult de atat? Cand stiu ca am cel mai usor job posibil si ca de pe urma lui am tot ce imi doresc, nu mai vreau nimic altceva. Asta ar fi trebuit sa inteleaga prietena mea si asta ar trebui sa inteleaga toti cei care judeca fara sa stie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here