Cât de uşor este să lucrezi pentru Lucky Studio din Iaşi

0
1110
lucky-studio

“Fac ceea ce am făcut de mică, ştiind că o voi face întreaga viaţă. Mă simt bine că sunt unul dintre cei mai simpli oameni din lume, încât îmi construiesc singură jucăriile şi mă joc cu ele” spunea la un moment dat o colegă de a mea. Din tot ceea ce spunea ea că îi place şi se regăseşte, am auzit şi cuvântul videochat. Ce poate fi acesta şi mai exact ce presupune atunci când este în colaborare cu Lucky Studio din Iaşi, cel mai mare studio de videochat din ţară?!

Să începem cu idea că femeile sunt cele mai creative, cele mai grijulii şi aventuroase persoane, încât în ziua de azi se aventurează spre ceea ce le cauzează plăcere, din mai multe puncte de vedere. Anterior, videochatul a fost doar un hobby pentru cele care rămâneau acasă sau pentru cele care doreau un plus de resurse financiare pe lângă un job stabil. Cu timpul, videochatul a ajuns să fie o industrie în care sute de modele anual îşi descoperă noi talente şi noi abilităţi. Hobby-urile nu sunt menite să te ajute să treci mai repede timpul, ci îţi oferă o satisfacţie pentru abilităţile pe care le ai. Şi cu toate acestea, sunt şi modele de videochat chiar şi în cadrul Lucky Studio care au ajuns să facă un mod de viaţă din această pasiune.

Astăzi, imaginea de videochat s-a schimbat cu ajutorul studioului de videochat din Iaşi, unde în prezent colaborează peste 120 de modele, în ture diferite, cu program super flexibil şi cu banii la zi. Femeile au îmbrăcat o carieră de succes, care le oferă odihnă şi pace minţii, le oferă bani suplimentari pentru propria puşculiţa. De altfel, lumea de azi este mereu cu un pas înainte în mediul de afaceri, astfel că Lucky Studio este condus doar de femei şi lucrează doar femei. Acestea sunt determinate să demonstreze că nu sunt mai prejos decât bărbaţii în materie de afaceri şi pot câştiga sume importante de bani.

Adesea, multe modele de videochat ajung să realizeze mici afaceri pe lângă domeniul lor de activitate şi anume videochatul. Multe femei optează pentru o nouă modalitate de a câştiga bani, fiind cu siguranţă un concept bun şi motivaţional.

Pentru că am vorbit despre femeile din domeniul videochatului este important să amintesc şi de cele mai multe beneficii de care acestea au parte în cadrul Lucky Studio. Şi anume, atunci când intră pentru prima oară în camera de videochat modelele sunt machiate, coafate şi aranjate pentru prima conversaţie online, mai apoi la finalul turei sunt plătite pentru ceea ce au desfăşurat, pleacă de la studio cu o maşină condusă de o şoferiţă, cu care se simt în siguranţă, ceea ce înseamnă că nimeni nu ştie unde lucrează (dacă aceasta îşi doreşte), iar programul este la voia fiecăreia. În plus de aceastea, fiecare model are parte de cursuri specializate pentru a învăţa o limbă străină şi pentru a şti cum să comunice cu partenerii virtuali. Cu atâtea avantaje, oricine ar spune că este uşor să devii model de videochat pentru Lucky Studio din Iaşi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here