Castig indeajuns la Lucky Studio incat sa merg in vacante in fiecare luna

5
1490
lucky studio iasi
lucky studio iasi

Fiecare luna este o noua distractie pentru mine de cand colaborez cu Lucky Studio ca model de videochat. Mie nu mi-a placut niciodata sa stau intr-un singur loc, sa nu fac nimic interesant. Imi place sa ma duc peste tot prin Europa, sa vad lucruri noi, sa cumpar tot felul de chestii, iar de cand sunt model de videochat am banii care sustin aceasta pasiune.

Si stii cum pot merge in vacanta in fiecare luna? Simplu. Fiindca la Lucky Studio mi-am putut face singura programul de munca, am facut in asa fel incat sa imi pot lua cate 5 zile libere la sfarsitul lunii. In mod normal, 2 zile sunt libere pe saptamana si eu le alegeam care.

Imi pot lua liber cand imi doresc cu jobul de la Lucky Studio Iasi

lucky studio iasi
lucky studio iasi

Insa eu lucram in acele zile uneori si imi luam liber la sfarsit de luna pentru a putea merge in vacanta. Oricum este o placere sa fiu  model de videochat la Lucky Studio, asa ca nu ma deranja sa lucrez atat. Si chiar si-asa, orice zi lucrata in plus insemna mai multi bani.

Este si normal, pentru ca daca toate castigurile sunt zilnice la Lucky Studio, am putut sa fac in asa fel sa incasez sume de peste 300 de lei la fiecare sfarsit de tura. Acesti bani adunati la 20-21 de zile lucratoare, inseamna mult, crede-ma.

Atat de mult, incat este ceva normal sa pot merge in fiecare luna macar intr-un city-break la Praga, Amsterdam, in Grecia sau intr-o mini vacanta pe-o insula sau ceva. Stiu ca acum a venit iarna si e frig, dar eu iubesc caldura si numai bine mai fac cate-o escapada pe-o insula ceva.

Cu banii din videochat imi permit cele mai frumoase calatorii

lucky studio iasi
lucky studio iasi

Alte fete care lucreaza la Lucky Studio mai dau banii pe haine, genti, posete, pantofi, bijuterii, fel si fel de chestii, masini si mai stiu eu ce. Insa eu prefer sa-mi dau banii pe bilete de avion, prefer sa calatoresc si sa vad de toate, sa nu treaca viata pe langa mine fara sa o traiesc.

Acum de Craciun mi-am planuit sa merg in Norvegia. Nu stiu de ce, dar am ales aceasta locatie ca o mini vacante de sarbatori, pentru a ma relaxa. Banii ii am deja stransi, asa ca nu e problema. De fapt, de cand cu videochatul la Lucky Studio, banii nu sunt niciodata problema. Pur si simplu imi propun sa fac ceva si fac.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here