Castig bani zilnic la Heylux asa cum am visat!

6
1811

Acum ca am inceput sa castig sume atat de mari in fiecare zi la Heylux si vad cum este sa ai bani si putere datorita lor, nu mai vreau sa ma mai ocup cu altceva decat videochatul. Inaintea aveam tendinta sa fiu restransa cu privire la acest domeniu de munca, pentru ca nu stiam cat se castiga, dar acum ca stiu n-as mai face altceva.

Gandeste logic. De ce sa fac altceva, cand am la indemana mea jobul de la Heylux Iasi? Cand pot fi model de videochat cate 7, 8 sau 9 ore pe zi, ore lejere de stat pe net si conversat si din care primesc sume intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux. Tu ai mai sta de dimineata la 7 pana seara pe la 10-11 pe la alte joburi, cand stii ca la Heylux ai putea sa castigi lunar peste 6.000 de lei, si asta lejer?!

Un venit lunar minim la Heylux este de 6.000 lei

Ca sunt fete care castiga mult mai mult la Heylux. 6.000 de lei cred ca sunt veniturile lunare minime pe care le poti avea intr-un studio precum acesta. Doar nu degeaba Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi. Si este si singurul din tara care are amenajari Versace in interior, deci e super.

Lucrez si lejer si usor, sunt libera sa fac ce vreau, am si un decor super elegant si luxos si mai castig si-o multime de bani pe zi. Plus de asta, la Heylux m-am bucurat si de 2 luni cazare gratis in vila lor din centrul Iasiului, iar in acele 2 luni am strans bani pentru nevoile mele.

Asta, plus transportul gratis, machiajul si alte nebunii care se fac in videochat pe care le-am primit gratis de la Heylux m-au ajutat sa economisesc o multime de bani. Si inca ma ajuta, pentru ca eu nu cheltui bani pe nimic din lucrurile mentionate mai sus: transport, training, machiaj, sedinte foto, schimbari de look – toate asigurate la jobul de la Heylux.

Eu la Heylux castig lejer cate 7.200 de lei pe luna si n-am griji deloc

Inca nu-mi vine sa cred ca inainte lucram pe 900-1.000 de lei pe luna, iar cel mai mare salariu avut la un job in Iasi a fost de 1.400 de lei, cand la Heylux pot avea lejer intr-o zi suma de 300 de lei. Iar acesta este minimul de castig pe care-l pot avea. Gandeste-te ca daca doar din minim pot castiga intr-o luna 7.200 de lei, inchipuie-ti cat pot castiga la Heylux atunci cand ma ambitionez si vreau mai mult.

 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here