Care e atmosfera la job in studioul de videochat Heylux Iasi

5
1441

 

Foarte multa lume se intreaba in ziua de astazi oare cum o duc fetele care fac videochat, oare in ce conditii muncesc si asa mai departe. Stiu asta pentru ca am auzit si eu discutii fara sa vreau, iar oamenii nu stiu ca fetele care fac videochat o duc super super bine, cel putin cele care lucreaza la Heylux.

Eu sunt deja model de videochat la Heylux de mai bine de un an, iar in acest timp am tot cunoscut fete care au venit sa se angajeze aici si sincera sa fiu, am parte de cel mai misto colectiv de fete, ever! Adica orice fata vine aici, o face cu zambetul pe buze.

Orice fata care se angajeaza ca model la Heylux iubeste acest job

Si rareori se intampla ca o fata care se angajeaza ca model de videochat la Heylux sa mai vrea sa plece. Pentru ca, in final, constata ca gaseste la Heylux tot ce n-a gasit in alte parti, la alte joburi in Iasi. Asa s-a intamplat si cu mine cand m-am angajat prima oara la Heylux, mi-am zis ca o sa tin de acest job in Iasi cat voi putea si asa a fost.

Pentru ca fetele care nu stiu despre acest domeniu nu-si dau seama cat de norocoase sunt fetele care lucreaza la Heylux. Este o mandrie si un noroc pentru mine sa fiu model in acest studio de videochat din Iasi, pentru ca viata mea s-a schimbat radical de cand lucrez aici.

Problemele nu mai sunt probleme si grijile nici nu-si mai au locul in viata mea. Totul e super usor si se rezolva cu un zambet si cu voie buna, nici nu trebuie sa ma mai stresez. Cum e colectivul de fete de la Heylux, te intrebi?

Cele mai bune conditii de munca si cel mai misto colectiv sunt la Heylux

Ei bine, gandeste-te ca daca toate ne cunoastem intre noi, iesim la cafele si tigari, mergem la munte si la mare impreuna, la cumparaturi, in vacante, ne spunem secrete si radem si ne distram zilnic la Heylux, tu cum ai spune ca e? Normal ca eu as spune ca asa colectiv de munca n-ai sa mai gasesti.

Rareori se mai gasesc conditii de munca asa ca la Heylux. Cand stii ca vii la Heylux si poti castiga in acea zi sume intre 300 si 800 de lei si ca la sfarsit de saptamana mai primesti si-un bonus intre 300 si 3.000 de lei, iar ca toata lumea te trateaza frumos si te distrezi, ti-e mai mare dragul sa vii aici. Asta ca sa nu mai spun ca toate ne bucuram de transport, cazare, make-up si zeci de alte lucruri GRATIS, care nu se mai gasesc la alte studiouri.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here