Ca mama, mi-e usor sa-mi cresc copilul de cand m-am angajat la Preziosa

0
876

Toata lumea stie ca pentru o mama singura este mereu mult mai dificil sa te descurci in orice situatie, pentru ca mereu te gandesti la copil. Eu m-as fi angajat, dar programul de munca ma tinea departe de copil si nu era bine. Insa, aveam mare nevoie de bani sa-l cresc. Ce era de facut, in acest caz?

Joburi care sa-ti permita sa ai un program super flexibil si care sa-ti aduca multi bani nu prea sunt… Si fara jobul de la Preziosa, m-as si plans si astazi de problemele avut. Noroc ca s-a gasit o solutie la timp cu acest studio de videochat si pot spune ca-s ok acum, multumita castigurilor de aici.

Am avut nevoie de-un job la care sa castig mult si sa lucrez putin

Primul lucru care mi-a atras atentia catre acest job in videochat a fost, in special, programul de munca. Am mai auzit si de la niste prietene ca videochatul ar putea sa-mi fie de ajutor pentru ce am eu nevoie, dar abia cand am verificat eu am crezut asta. Am cautat cateva informatii despre Preziosa si-am aflat ca se poate sa-mi aleg un program de munca asa cum imi place mie.

Mai exact, daca am alte prioritati, imi pot face programul in functie de ele. Asa, imi pot duce copilul la gradinita si cat este acolo, pot lucra linistita la Preziosa. Mi s-a parut solutia perfecta, mai ales ca la Preziosa lucrez fix cat este copilul la gradinita: 7-8 ore pe zi.

Si asta nu in fiecare zi, ci doar 5 zile pe saptamana. Am putut alege orice zile am vrut eu, pe orice tura de munca, iar asta nu a ramas fix, puteam schimba oricand. Mai bine de atat nici ca se putea pentru mine, deoarece imi usureaza considerabil situatiile din viata mea.

Am timp pentru copilul meu si multi bani ca sa-l rasfat

Acum, vorbind si de bani, mi se pare ideal ca sunt joburi precum cel de la Preziosa Iasi care ajuta iesencele cu orice problema au. Mie mi se parea horror sa ma descurc de una singura si cu copilul, ca sufeream ca nu-i pot oferi tot ce are nevoie. Acum nici ca mi se poate parea mai usor de atat.

Din 7-8 ore muncite ca model de videochat la Preziosa, e imposibil sa nu raman in mana cu cate 200 de lei in fiecare zi, macar. In aceste conditii, nu mai am de ce sa ma plang: am bani si mult timp pentru copilul meu. Acum pot spune ca e chiar frumos sa fiu mama singura, cu ajutorul jobului de la Preziosa ma descurc de minune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here