Bucură-te de programul super – flexibil  la Lucky Studio!

0
980
lucky studio

Când am început să lucrez, undeva la 16 ani în timpul vacanţelor, aveam un salariu de abia îmi puteam cumpăra câte ceva pentru mine. Ce e drept, lucram ca şi piccolo la un restaurant. După ce am împlinit 18 ani, am ales să lucrez în videochat. Nu aveam nici o experienţă în acest domeniu. Şi nici nu a fost nevoie. Am ştiut din prima că aici se fac bani şi aici îmi doresc să fiu. Am căutat în Iaşi cel mai bun studio de videochat. Am găsit Lucky Studio, un loc care m-a fascinat în totalitate.

În primele luni a fost ca un părinte pentru mine. M-a învăţat tot ce ştiu astăzi. Am avut parte de două săptămâni de intructaj cu cele mai bune trainere din domeniu. Nu cred că mai este cazul să spun că am fost tratată ca o prinţesă.

Încă din primele zile mi-am ales programul de lucru. Lucky Studio mi-a dat posibilitatea să îmi aleg una din cele 6 ture de muncă. Două ture sunt de dimineaţă, două de după-amiază şi două de noapte. Astfel, o tură de muncă de dimineaţă începe la 7:00 , iar alta de la 8:00. Cu acest program termin tura fie la ora 14:50, fie la 15:50.

Dacă am chef, mai alternez programul şi optez pentru tura de după-amiază. Fie că aleg să încep munca la ora 15, fie că optez pentru ora 16, ştiu întotdeauna că ora mea de somn nu se schimbă. Astfel am zile când ies de la studioul de videochat la ora 21:50 sau la 22:50.

Iar pentru tura de noapte, încep programul la ora 22:00 sau la ora 23:00 şi ies dimineaţă la 7:50. În unele zile întâi îmi fac cumpărăturile şi apoi merg să mă odihnesc. Este super flexibil programul. Pot să aleg orice tură îmi doresc, când îmi doresc. Poate că sunt matinală sau poate că nu, Lucky Studio este cel care îmi oferă libertate.

Apropo de libertate şi de flexibilitatea programului, managera de la Lucky Studio mereu îmi spune mie şi altor modele că lucrăm cât vrem. Pot să lucrez câteva ture pe săptămână, sau pot să lucrez o zi pe săptămână. Libera alegere este a mea. Pot să îmi fac programul cum vreau. De altfel, fie că lucrez 5 sau 6 zile, ştiu că la finalul săptămânii, duminica, am şi un bonus. Cum este ca într-o zi să nu munceşti şi totuşi să ai bani pe acea zi? Mai mulţi bani pentru mine. Un salariu fix sau unul variabil înseamnă întotdeauna bani pentru mine. La urma urmei, muncesc pe bani, nu pe o funcţie anume. Lucky Studio este făcut să îmi respecte libertatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here