Banii aduc fericirea

0
1214
Lucky

De multe ori ne punem întrebarea dacă banii merită orice sacrificiu de al nostru şi astfel ajungem la concluzia că banii vin că broască ţestoasă şi pleacă ca iepurele. În această manieră suntem total de acord să spunem că banii aduc fericirea, pentru că de cele mai multe ori când avem bani avem cele mai multe lucruri pe care ni le dorim, la care visăm , la care aşteptăm, de care ne bucurăm.

Asta am început şi eu să cred după ce am început să lucrez împreună cu Lucky Studio Iaşi care mi-a oferit din prima zi posibilitatea de a-mi lua banii pentru orele de muncă. Din acest motiv am fost tentată să investesc mai mult timp în munca mea şi implicit să am mai mulţi bani, pentru că am început să iubesc ceea ce fac şi anume să am conversaţii cu diverse persoane din diverse locuri din lume, abordând diverse subiecte.

Banii aduc fericirea mai ales atunci când nu îi ai şi ei vin zilnic, pentru că în felul acesta înseamnă că le pot cumpără părinţilor mei maşina de spălat pe care şi-au dorit-o, prietenilor mei cadourile pe care şi le doresc la aniversări, bunicilor le pot cumpără unele alimente sau echipamente pentru casă şi în ultimul rând mă gândesc şi la mine. Când spun că mă gândesc la mine, spun că Lucky Studio mi-a oferit posibilitatea să am un loc de muncă decent, să pot să mă întreţin singură şi să îmi fac pe plac orice poftă.

Lucky Studio a fost cel care mi-a întins o mâna de ajutor atunci când nimeni nu a vrut, a fost cel care mi-a găsit un loc în care să stau, a fost cel care mi-a oferit constant prietenie şi sprijin. Aici am ştiu că banii încep să aibă valoare pentru cineva care nu a avut o viaţă atât de modestă precum alţii.

Lucky Studio mi-a spus că îmi pot îndeplini orice vis dacă voi lucra în domeniul videochatului şi drept să spun a fost o idee bună. Nimeni nu m-a făcut să mă simt mai importantă decât prietenii şi familia mea adoptivă de la Lucky Studio, pentru că am ştiu că aici găsesc înţelegere şi iubire. Programul meu de lucru este foarte flexibil şi îmi permite să lucrez în ture, lăsându-mi posibilitatea să petrec timp şi cu părinţii mei, şi cu bunicii şi cu prietenii şi să mai am timp de mine şi de cumpărături. Într-adevăr banii schimbă nevoile umane la un alt nivel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here