Arat ca un model de fashion de cand castig bani la Heylux

6
1484

Felul cum arat a fost intotdeauna important pentru mine, deoarece nu ma simteam bine daca nu consideram ca-s indeajuns de ingrijita si eleganta. Oricum orice femeie iubeste sa fie asa, sa fie privita pe strada, admirata. Este ceva normal sa fiu asa, nu consider ca trebuie sa fiu blamata pentru asta si nici pentru faptul ca m-am angajat ca model de videochat la Heylux pentru a putea avea mereu ce-mi doresc.

Sunt o femeie care stie ce vrea de la viata: mereu mi-au placut banii, lucrurile scumpe, eleganta si am vrut sa am tot mai mult pe zi ce trece. Faptul ca niciodata nu m-am multumit cu putin m-a ajutat in jobul de videochat de la Heylux, pentru ca m-a ambitionat sa castig mai mult si mai mult.

Eu imi fac toate mofturile de cand lucrez ca model la Heylux

Poate sunt fete care nu castiga atat de bine ca mine in videochat sau nu sunt atat de motivate, dar daca eu vreau sa arat din ce in ce mai bine si sa fiu impecabila in societate, atunci trebuie sa fiu constanta. Pentru a fi constanta, trebuie sa castig bani in mod constant. Nu este logic?

Ehhh. Si acum intervine motivul pentru care m-am angajat ca model de videochat la Heylux: banii. De la ce alt job in Iasi as mai fi putut castiga eu in permanenta bani, daca nu din videochat? Toate joburile au un sfarsit, la un moment dat. Si cele care nu au, sunt platite prost.

Asta este realitatea in Romania. Eu nu vreau sa imi pierd anii, tineretea si sanatatea pentru un job unde sunt platita prost si unde nu simt ca evoluez. Sunt destule motive pentru care m-am angajat la Heylux si pe care le sustin si le voi sustine mereu. Consider ca din aceleasi motive te-ai angaja si tu, si oricare alta fata la Heylux.

Vrei sa stii de ce ai vrea sa castigi peste 7.000 lei lunar, ca mine?

Acum, vorbind de fapte concrete, cum ti-ar placea sa-ti spun ca eu ma imbrac in fiecare zi cu cate o haina noua, cu o rochie de firma (Guess, Zara, Stradivarius) si oriunde merg, sunt admirata si servita cu cel mai mare drag, pentru ca am bani? Sunt sigura ca-ti surade ideea, mai ales ca vorbim de sume lunare de peste 7.000 de lei.

Sau credeai ca as lucra la Heylux in videochat pentru mai putin? Nu, la Heylux orice model poate avea usor castiguri peste 6.000 de lei. Singurul lucru necesar in acest job este ambitia si atat. Eu zic sa incerci!

6 COMENTARII

    • Cand ajungi sa faci videochat la Heylux si vezi cati bani se castiga, nu te mai multumesti cu atat de putin. Asa ziceam si eu, dar mereu vrei mai mult 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here