Angajarea in videochat la Heylux imi ofera o viata relaxata

10
2291

Nu stiu cum se face, dar mai toata viata mea mi-am petrecut-o numai prin Iasi sau prin imprejurimi. Niciodata nu ieseam din oras, iar acest lucru ma enerva la culme. Si bineinteles ca acest lucru se intampla din cauza banilor, pe care nu-i aveam. De exemplu, mi-am dorit sa merg in Bucuresti sa ma distrez, dar pana sa ma angajez la Heylux mi se parea imposibil.

Adica ok, de ajuns ajungeam eu cumva in Bucuresti. Dadeam cam 200-300 de lei pe drum si ajungeam. Dar aici erau doua probleme: una ca 300 de lei insemna foarte mult din salariul meu de 1000 de lei si a doua este ca nu conta daca ajungeam in Bucuresti si nu mai aveam bani de nimic.

Nu puteam face nimic cu 1000 lei salariu, asa ca am ales Heylux

Voiam sa merg acolo, sa vizitez orasul, sa-mi cumpar chestii, sa ma distrez, sa cheltui bani la restaurante si prin diferite locatii. Iar asta nu prea puteam face cu 1000 de lei, nu? Mi-am zis atunci in gandul meu: “Daca fetele care fac videochat la Heylux reusesc sa aiba viata pe care si-o doresc, eu de ce as fi mai incapabila decat ele?”

Adica nimic nu ma opera din a ma angaja la Heylux si de a face o multime de bani, pentru a nu ma mai ingrijora de fiecare data in privinta banilor. Mai bine sa ai cate 5000 de lei in buzunar de la Heylux, decat 1000 de lei care te fac nefericita. La urma urmei, cate lucruri poti face cu 1000 de lei, daca e s-o gandim logic?

Poti plati chiria, cheltuielile, mancarea, si apoi mai ramai cu cativa lei. Stii bine ca asa este. Pai si eu de ce as face asta, cand pot castiga din videochat la Heylux de cel putin 5 ori mai mult de atat? Iti dai seama cate oportunitati as avea cu acesti bani?

M-am distrat intr-un week-end in Bucuresti cat toti anii pierduti

Si cum este de la sine inteles, m-am angajat la Heylux fara inhibitii si fara prejudecati. N-am fost niciodata acea fata care sa judece fara sa stie. Mi-a fost mereu mai bine sa vad cu ochii mei. Iar asta m-a ajutat la Heylux Iasi. Doarece dupa ce m-am angajat aici, am castigat bani zilnic din videochat si am putut sa incep sa ma distrez.

Prima data am mers direct catre Bucuresti, m-am cazat la un hotel misto, am mers la piscina, apoi in mall-urile din oras, apoi la bungee-jumping si asa mi-am umplut un week-end intreg cu zeci de activtitati pe care am vrut toata viata sa le fac, dar n-am avut bani. Nu-mi vine sa cred cate pot obtine din banii de la Heylux!

 

 

10 COMENTARII

    • N-ai inteles ideea. Nu m-am angajat la Heylux pentru a ajunge in Bucuresti, ci pentru a avea tot ce mi-am dorit vreodata. Pentru a merge oriunde oricand, fara sa ma gandesc ca banii nu-mi permit asta 😛

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here