Am un job la Heylux datorita caruia nu mai duc grija banilor

6
1546
videochat heylux
videochat heylux

Stii cum e sa traiesti gandindu-te la fiecare leu pe care-l ai, cronometrand fiecare banut? E oribil, crede-ma. Cand primeam salariu, fiecare banut era deja repartizat intr-o parte si-n alta, fiecare suma era calculata. Nu puteam iesi din calculele astea sa-mi cumpar altceva, ca altfel ramaneam fara bani. Creca si-n ziua de azi la fel faceam daca nu lucram la Heylux.

Duceam grija banilor absolut in fiecare zi, iar stresul imi manca sanatatea de tot. Imi era chiar greu ca nu imi puteam permite si eu altceva in afara de cheltuieli, facturi si ce mai era in casa. Poate voiam si eu o bluza noua, un pantof, ceva, nu? Nu asa era normal, sa-mi mai doresc si altceva?

Viata mea e mult mai usoara de cand castig bani din videochat

videochat heylux
videochat heylux

Crede-ma ca daca nu ma angajam ca model de videochat la Heylux Iasi, acum eram plina de datorii. Imprumutam ba dintr-o parte, ba din alta si numai dintr-un stres in altul o duceam. Acum uite cat imi este de usor, pentru ca in fiecare zi castig ba cate 250, ba cate 340 de lei din videochat la Heylux.

Iti dai seama ca este de zeci de ori mai bine decat la vechiul job in Iasi. Inainte aveam salariu 1.090 de lei, din care 200 de lei erau bonuri de masa. Inchipuie-ti ca fiecare leu pe care-l castigam era bine planuit si impartit, nici nu intra in discutie sa iau altceva din banii pe care ii castigam.

Daca voiam sa merg intr-o seara intr-un club sau ceva, sau la un suc printr-o cafenea, ma apuca dupa aia cu regrete pentru ca puteam face altceva “mai productiv” cu banii. Fix asa gandeam: ca distractia nu era productiva si ca trebuia sa strang de bani pentru alte lucruri.

La Heylux pot obtine tot ce-mi doresc, nu mai trebuie sa stau stresata

videochat heylux
videochat heylux

Pentru o fata de varsta mea, este total gresit. Eu ar trebui s-o tin numai din distractii in distractii, asa cum fac majoritatea fetelor din ziua de azi. Nu sa stau sa ma stresez ca nu mai fac fata cheltuielilor si sa ma imbolnavesc din vina asta. Am mare noroc cu jobul de la Heylux, iti spun sincer.

Aici am conditii de munca asa cum trebuie, nu imi fac griji ca nu castig bani pentru ca absolut zilnic ii castig si-i incasez la sfarsit de tura, lucrez foarte putine ore pe zi si pe langa asta, am parte de multe lucruri gratis precum transport, training, cursuri de limba engleza si machiaj inainte de fiecare tura. Cum sa mai fiu stresata cand am un asemenea job?

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here