Am tot ce mi-am dorit de cand m-am angajat in videochat la Heylux

6
1540

In acest moment din viata mea, nu as putea spune ca imi doresc ceva mai mult, pentru ca deja am tot ce mi-am dorit. Pana la cei 22 de ani ai mei, mi-am propus sa fac foarte multe lucruri si mi-am dorit multe, dar abia in momentul in care am inceput colaborarea in videochat cu Heylux am putut spune ca aceste lucruri s-au concretizat.

Inainte de asta, erau doar planuri pe hartie sau niste simple vise, acum insa sunt o realitate cu jobul de la Heylux Iasi. Cand ma gandesc ca pana acum ma chinuiam cu joburi care mai de care, la care lucram cate 10-12 ore infernale pe zi si parca tot nu reuseam sa ma descurc cu ce aveam.

Tu ai trai la limita sau ai alege sa ai zilnic intre 300 si 800 de lei?

Ma gandeam ca poate am eu o problema si nu stiu sa menajez banii, dar sa fim seriosi. Cine s-ar descurca din 1.120 de lei pe luna, cat aveam eu? Eu inca aveam noroc, ca poate altii aveau si sub 1.000 de lei pe luna. S-ar descurca doar cei care se limiteaza foarte foarte mult. Dar daca eu aveam planuri si vise de indeplinit, de ce sa ma limitez?

Tu te-ai limita cand stii ca ai ocazia sa castigi zilnic intre 300 si 800 de lei dintr-un job in Iasi la care lucrezi doar 8 ore pe zi? Mai ales stiind ca acest job este super usor, in fata calculatorului si este si distractiv mai tot timpul.

Normal ca oricine ar alege varianta pe care am ales-o si eu, adica videochatul la Heylux. Este de la sine inteles de ce am dorit sa merg pe aceasta varianta. La cei 22 de ani ai mei, eu am deja masina si tot felul de aparaturi performante: laptopuri, telefoane noi, toate cumparate din banii mei.

Jobul de la Heylux m-a ajutat sa-mi iau masina

Din banii castigati din videochat la Heylux, mai exact. Cine ar fi atat de tont incat sa refuze un job care iti ofera atatea oportunitati? Eu daca stiam de Heylux mai din timp, cred ca acum aveam si apartamentul meu si toate cele. La cati bani se castiga in fiecare zi aici, ma pot si distra si pot pune si deoparte lejer.

Ce pot spune… cum iti suna ideea de a merge zilnic la shopping, de a avea absolut orice-ti doresti, de a nu te mai ingrijora in privinta banilor niciodata? Super, nu? Ei bine, acest sentiment il am eu continuu de cand sunt model de videochat la Heylux Iasi.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here