Am mai mult timp liber cu Lucky Studio

0
1166
lucky studio

Am trecut printr-o perioadă de timp în care nu mai aveam timp să fac absolut nimic pentru mine. Ceea ce m-a motivat a fost să îmi găsesc un nou job care să îmi lase timp şi pentru mine, pentru familie şi pentru prieteni. Greu am încercat să îmi simplific priorităţile şi să îmi modelez stilul de viaţă încât să am timp să ştiu, să respir şi să devin mai puţin aglomerată.

Am schimbat job-ul şi am ajuns la Lucky Studio, unde am găsit mai mult decât îmi doream de la un loc de muncă. Am găsit o familie mare, plină de femei încrezătoare, puternice şi capabile să înfrunte viaţa în cele mai grele circumstanţe. De menţionat este că în cadrul Lucky Studio nu calcă nici un picior de bărbat, asta pentru că personalul de aici include numai femei.

Ce face o fată în timpul liber pe care îl are de la Lucky Studio?

Dacă eşti o persoană ca mine, căreia îi place să se bucure de viață, atunci cu siguranţă nu vei fi niciodată obosită la acest job. Iar dacă eşti isteață, vei elibera timp şi îţi vei simplifica viaţa, folosind şi unele din sfaturile mele.

Stau departe de haosul lumii

Lucky Studio mi-a dat posibilitatea să îmi aranjez programul după bunul meu plac, astfel încât am săptămâni când lucrez doar 4 zile din 7, când lucrez 5 din 7zile sau atunci când lucrez o singură zi. Drept să spun este grozav să îţi faci programul de lucru pentru că ai mai mult timp pentru tine.

Odată ce mi-am definit programul de lucru pentru Lucky Studio, stau departe de viaţă de oraş, departe de haos şi de agitaţie şi îmi aleg un obiectiv clar pentru a lupta şi pentru a sta motivată şi îmi programez câte în weekend cât mai departe de oraş. Ce este drept, şi banii pe care îi câştig împreună cu Lucky Studio mă ajută să îmi îndeplinesc visurile şi implicit mă ajută să îmi adun energia de care am nevoie. Niciodată nu am avut chef să stau în casă în timpul meu liber, pentru că mie îmi place să explorez, să ies în lume, să merg în parcuri de aventuri. Vreau să observ natura înconjurătoare, să urc pe un munte sau să merg la piscină la bronzat. Iar cum nimeni nu îţi oferă mai mult timp liber pentru tine ca Lucky Studio Iaşi, totul e perfect pentru mine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here