Am aflat cum sa castig cate 400 de lei zilnic din videochat la Heylux

10
1919

Acum o luna am devenit si eu un model de videochat in cadrul prestigiosului Heylux Iasi, insa pana atunci imi era necunoscut videochatul. Nu stiam mai nimic, nu stiam cum sa reactionez sau ce sa zic. Prima data cand m-am logat pe internet la Heylux, am castigat doar 100 de lei.

Asta pentru ca nu stiam cum sa gestionez situatia si eram putin panicata. Stiam ca fetele castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux, pentru ca le auzeam vorbind cand ne adunam la cafea. Le auzeam spunand de castiguri de 500, 600 de lei zilnic, unele chiar cate 800 si eu nu intelegeam cum ele reuseau.

Trainerele de la Heylux m-au invatat secretul castigurilor in videochat

Adica eu abia faceam 200 de lei intr-o zi in prima saptamana. Pentru ca nu voiam sa ascult sfaturile celor de la Heylux. Mi s-au pus traineri la dispozitie, care mi-au oferit training specializat in videochat, dar eu tot nu faceam cum mi se spunea. Si asa nu imi ieseau lucrurile cum am vrut, pana-n momentul in care m-am enervat si mi-am zis ca e timpul sa castig si eu.

Asa am inceput sa iau notite de la traineri, sa ma straduiesc sa ascult ce-mi zic si si sa aplic pe internet ce mi-au zis ei. La scurt timp, am aflat ca nu trebuie sa stau sa le dau explicatii tuturor admiratorilor online cum faceam inainte, ca nu trebuie sa stau sa ma lungesc la vorbe cu ei in free chat daca nu doreau sa ma plateasca.

Eu vorbeam cu totii asa ca pe Facebook si uitam ca trebuia sa mai primesc si bani si nu incercam sa-i ademenesc sa cheltuie bani pe pagina mea. Dar dupa ce mi-am dat seama ca am gresit, am devenit mai sireata. Am inceput sa invat arta cuvantului, cum sa manevrez propozitiile si raspunsurile in favoarea mea, cum sa-mi innebunesc admiratorii online doar din cuvinte.

Dupa ceva timp, la Heylux am inceput sa castig si 400 de lei zilnic

In prima saptamana ma strofocam pentru ca aveam impresia ca trebuia sa-i multumesc pe toti. Dar nu era asa. Dupa aceea m-am relaxat si i-am lasat pe ei sa ma caute pe pagina, sa isi doreasca sa vorbeasca si sa stea cu mine, sa incerce sa faca orice pentru a le oferi cateva minute din timpul meu.

In momentul in care am reusit sa ii fac sa-mi manance din palma, ei erau cei care ma rugau sa le ofer timpul meu online, sa stau de vorba cu ei. Asa au inceput sa vina banii din videochatul de la Heylux, iar acum ma bucur chiar de cate 400 de lei zilnic. M-am stresat degeaba la inceput, pentru ca videochatul la Heylux este chiar usor si se castiga bani foarte simplu.

10 COMENTARII

  1. Asa am castigat si eu in prima saptamana, cate 200 de lei. Si ma enervam ca nu puteam mai mult si dupa ce m-am relaxat si am inteles ce aveam de facut, banii veneau in prostie :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here