Ai aflat despre Heylux si echipa sa fantastica?

0
1196

 Am observat ca foarte multe fete se intereseaza de Heylux, se angajeaza in acest loc, dar nu stiu cata lume stie adevarul despre acest studio de videochat din Iasi. Eu m-am angajat in acest studio ca si model de videochat chiar la deschiderea acestuia, asa ca stiu cam totul despre Heylux.

Poate pe multi o sa uimeasca acest adevar, insa Heylux este condus de echipa profesionista care se afla si la conducerea prestigiosului Lucky Studio, facand parte din acelasi lant de studiouri. Iti poti inchipui? Heylux este condus de catre echipa celui mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, Lucky Studio.

Heylux este condus de echipa de profesioniste de la Lucky Studio

Ceea ce il face si pe Heylux sa fie la fel de bun. Eu am lucrat atat la Lucky Studio, cat si la Heylux. M-am angajat la Heylux pentru a face videochat aici pentru ca am vrut o schimbare, dar asta nu inseamna ca nu iubesc ambele studiouri. De fapt, ambele merg dupa acelasi tipar si sunt la fel de profesioniste.

Singura diferenta este ca Lucky Studio este pentru fetele mai timide, pentru ca este un studio cu decor prietenos, primitor si dragalas, iar Heylux este pentru fetele care iubesc eleganta, rafinamentul si care doresc sa fie inconjurate de lux. Eu, avand deja experienta de la Lucky Studio, m-am decis sa schimb decorul.

Lucky Studio m-a ajutat sa ajung unde sunt astazi: sa fiu o femeie independenta si sigura pe mine. De aceea am vrut sa merg la Heylux pentru a face videochat, deoarece stiam deja ce voiam de la viata mea. Plus de asta, castigurile mele s-au marit considerabil la Heylux Iasi.

Ma bucur ca m-am angajat la cel mai frumos studio de videochat din Iasi

Desi in ambele studiouri se poate castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, cu bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei, eu la Lucky Studio castigam zilnic cate 400 de lei, pe cand la Heylux castig peste 600. Asta pentru ca rafinamentul si stralucirea decorului de la Heylux mi-a dat si mai multa incredere in mine si am devenit mult mai indrazneata.

De fapt, acesta era secretul castigului in videochat. Daca as fi facut asta si la Lucky Studio, as fi castigat si acolo la fel. Dar nu regret nimic, pentru ca in oricare din ele m-as afla, stiu sigur ca sunt in siguranta, este legal, discret si sunt respectata asa cum merit.

Iar Heylux ma ajuta zi de zi sa-mi dau seama de ce un job in videochat este cel mai potrivit pentru o femeie ca mine: pentru ca-mi ofera sansa de a-mi trai viata asa cum vreau.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here