Ai aflat de curand ca Preziosa face angajari in videochat?

0
1135

Stii ce mi-a placut mie mereu in viata? Ca atunci cand am avut nevoie de ajutor, sa il primesc. De exemplu, daca as fi vrut sa aflu ceva, mi-ar fi placut sa mi se spuna, sa fiu ajutata. Am vrut foarte mult timp sa ma angajez la Preziosa, insa in perioada in care am vrut eu nu erau locuri disponibile.

Luna aceasta, insa, am gasit loc disponibil si m-am angajat in videochat. Si tocmai de aceea spun acum ca mai sunt cateva locuri disponibile in acest studio de videochat din Iasi, poate mai vor si alte fete sa afle si vreau sa le ajut. Presupun ca si tu ai face la fel, nu?

La Preziosa mai sunt cateva locuri disponibile ca model de videochat

Eu, cel putin, asa sunt. As vrea sa fiu ajutata atunci cand se poate, pentru ca si eu fac la fel. Ajut ori de cate ori pot, ca acum, de exemplu. Pentru ca eu n-am nicio datorie sau obligatie sa spun ca Preziosa Iasi face angajari in videochat, insa stiu ca este cel mai serios studio de videochat din Iasi si ca multe fete ar vrea sa lucreze aici.

Si cum s-a deschis “sezonul angajarilor”, de ce sa nu ajut cu ce pot? Poate daca tu citesti asta si te ajuta, o sa fii fericita. Ei bine, ma pun in locul tau. Daca eu eram in locul tau, as fi vrut sa fiu si eu fericita sa aflu niste informatii pe care le cautam de mult.

Acum, revenind la jobul de model de videochat de la Preziosa, cred ca orice ieseanca ar face orice numai sa lucreze aici. Chestia este ca nu este nevoie sa faca orice, ci doar sa aiba peste 18 ani si sa stie putina engleza si cam atat. De restul se ocupa femeile angajate la Preziosa, de la machiaj, pana la sedintele foto, cursurile, trainingul si chiar si transportul.

In conditiile impecabile de la Preziosa castig zilnic 380 de lei

Toate aceste lucruri sunt puse la dispozitia oricarui model de la Preziosa, pentru a putea lucra in confort si pentru a nu-i lipsi nimic. Vezi? Cum sa nu fi vrut sa ma angajez aici, cand eu castig zilnic cam 380 de lei din videochat in cele mai minunate conditii de munca posibile?

Plus de asta, videochatul la Preziosa e si super usor, am si un program flexibil si n-am treaba deloc, adica sunt libera sa fac ce-mi taie capul. Asa da job in Iasi! Cred si eu ca orice fata ar vrea aici! Ma simt mandra de mine ca lucrez la Preziosa, in sfarsit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here