Afla cum e sa lucrezi in videochat la Preziosa, un studio care respecta deplin legalitatea

10
38852

Ma intreb deseori oare cate fete au fost pacalite de unele studiouri de videochat care au pretins ca sunt legale, dar nu erau. Si eu eram cat pe ce sa fiu pacalita, dar noroc ca am descoperit Preziosa si m-am angajat aici, unde am aflat ce inseamna legalitate, de fapt.

Inainte sa ma angajez ca model de videochat la Preziosa, am fost cat pe ce sa ma duc intr-un studio de videochat din Iasi care era mai mult un apartament mic si inghesuit. Iar asta nu-l facea legal deloc, dar eu nu aveam de unde sa stiu.

Norocul meu a fost sa descopar Preziosa la timp si sa aflu ce inseamna legalitatea in videochat. Asta insemnand ca am parte de un job in Iasi care este total sigur, in primul rand datorita contractelor legale in videochat pe care le semneaza fetele la Preziosa.

Am semnat un contract legal in videochat cu Preziosa

Eu am parte de o angajare in videochat total sigura in acest fel, cand stiu ca legea ma protejeaza si imi pot cere drepturile. Totodata, faptul ca Preziosa este un studio inscris ca sediu social la Registrul Comertului si dispune de o cladire uriasa, inseamna ca n-are cum sa fie ceva in neregula cu asta.

Totodata, aici imi primesc banii zilnic, intre 300 si 800 de lei, pe baza unor facturi. Asadar, sunt asigurata ca banii nu provin din ilegalitati si n-am ce sa patesc. Asta inseamna legalitate la Preziosa: siguranta pe primul loc.

Si asta nu este tot. Faptul ca Preziosa imi ofera propria mea camera, atat mie cat si tuturor modelelor, inseamna ca indeplineste cerintele legii. Acesta dispune de amenajari foarte frumoase, de un mediu de munca linistit, in care lucreaza doar femei.

Incasez peste 300 de lei zilnic si sunt linistita, fara griji

Ne bucuram de discretie, de confidentialitate si stim sigur ca totul se intampla online, spre deosebire de alte studiouri. Preziosa lucreaza cu cele mai bune site-uri de videochat din strainatate, asa ca n-am de ce sa-mi fac griji.

Plus de asta, Romania si alte tari in care se afla cunoscutii mei sunt blocate. Astfel ca pot munci in liniste, fara teama ca poate afla cineva ceva. Mai mult, primesc si make-up in fiecare zi, mi se asigura transportul, cursurile de engleza si franceza si sedintele foto.

Preziosa imi ofera libertate, ma lasa sa muncesc in propria mea camera cum vreau, cat vreau si cand vreau. Nimeni nu ma deranjeaza si sunt mult mai linistita de cand lucrez in acest studio de videochat si obtin bani atat zilnic, cat si saptamanal, prin bonusurile de pana la 3.000 de lei oferite de Preziosa.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here