Afla care sunt cele mai mari castiguri in videochat, la Lucky Studio

10
25798

Pentru ca îmi place sa stau mult pe net, ajung deseori pe zeci de pagini si site-uri, pentru a afla noi informatii. Asa am ajuns sa aflu si despre un studio de videochat din Iasi, numit Lucky Studio, care cica este cel mai bun din Iasi si din tara.

Pentru a ma convinge ca este cel mai bun, am luat site-ul lor la “puricat”, pentru a afla mai multe detalii despre ce inseamna videochatul aici. M-am gandit ca acest articol va fi util atat pentru fetele interesate de videochat, cat si pentru restul fetelor care isi pot face o idee despre industria joburilor.

Din cate am aflat recent, foarte multe fete ar vrea sa faca videochat pentru bani, insa majoritatea studiourilor nu explica indeajuns castigurile pe care acestea ar putea sa le aiba. Asa ca m-am gandit sa explic eu, asa cum am inteles, beneficiile de pe site-ul Lucky Studio.

La Lucky Studio fetele castiga intre 300 si 800 de lei in fiecare zi

Asadar, in primul rand, castigurile de la Lucky Studio se bazeaza pe plata la zi. Ce inseamna aceasta plata la zi? Inseamna ca fiecare model isi poate lua banii la sfarsitul fiecarei ture, indiferent de cat a castigat ea.

Media castigurilor care se afla pe site este intre 300 si 800 de lei zilnic, asadar o fata poate castiga la Lucky Studio intre sumele acestea. Din cate am inteles eu, fetele de la Lucky Studio pot avea tot mereu castiguri mai mari, pentru ca au un comision progresiv la studio.

Comisionul din studio ajunge si la 80%

banner

Asta la ce se refera? Ei bine, cand fetele se angajeaza la Lucky Studio, primesc un comision din castiguri de 50%. Dupa aceea, trainerii de la Lucky Studio le ajuta sa invete mai bine secretele videochatului si ele pot ajunge si la 80% din castiguri.

Ei bine, ce inseamna 80% din castiguri la Lucky Studio? Cu tot cu bonusurile saptamanale intre 300 si 3.000 de lei pe care acestia le ofera drept rasplata, acest procent inseamna mai bine de 10.000$ pe luna.  

Mult, stiu. Bine, din cate am inteles, sunt putine fete care castiga la Lucky Studio chiar atat, pentru ca lucreaza de ani de zile. Cele mai noi, cica obtin intre 300 si 800 de lei zilnic.

Fetele pot alege un salariu garantat de 4.500 de lei lunar

credite-in-lei_86572400

Dar aceasta nu este singura metoda de plata, desigur. In afara castigurilor zilnice si a bonusurilor in fiecare saptamana, am inteles ca Lucky Studio mai are si alta metoda de salarizare.

In acest sens, fetele care nu sunt sigure pe comision, pot profita de un salariu fix de 4,500 de lei pe luna la Lucky Studio. Iar pentru asta cica trebuie doar sa stea in fata unui calculator, sa socializeze timp de 8 ore, a cate 5 zile pe saptamana si gata.

Tu ce spui? Ai fi interesata de asa ceva?

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here