Abilităţi care te ajută să îţi găseşti jobul de vis

0
1062
lucky studio

Jobul de vis nu te va lăsa luni dimineaţă să mergi cu teamă la muncă încât să îndeplineşti cele mai multe sarcini în cel mai bun mod şi de altfel un job de vis te ajută să te concentrezi pe o carieră şi să îţi stabileşti obiectivele carierei tale,astfel că este timpul să incepi o căutare amănunţită pentru a găsi ceea ce îţi doreşti.

Există mai multe deprinderi de viaţă pe care majoritatea angajatorilor le caută la candidaţi şi nu este deloc greu să dezvolţi aceste competenţe atunci când ştii de unde să începi. Cele mai multe deprinderi te pot ajută să obţii un loc bun de muncă, să primeşti o promovare, să primeşti mai multe bonusuri şi implicit să ai succes în viaţă.

Abilităţi de organizare

Dacă nu ai urmat nici o facultate, cum am făcut eu înainte să mă angajez pentru Lucky Studio atunci va fi destul de dificil să îţi organizezi propriul program de lucru într-un alt mediu de desfăşurare şi implicit va trebui să înveţi cum să îţi planifici ziua şi să îţi gestionezi timpul în mod corespunzător pentru a primi cele mai multe beneficii ale muncii.

Volumul imens de muncă din alte companii şi mai ales multitudinea de sarcini de îndeplinit înseamnă atingerea obiectivelor de carieră, abilităţi care sunt necesare.

Spre deosebire de alte locuri de muncă, Lucky Studio îţi da posibilitatea să ai libertate cât îţi doreşti. Din acest punct de vedere te lasă să alegi cum vrei să lucrezi, câte zile pe săptămână şi câte ore pe zi. De exemplu eu am ales să lucrez 5 zile pe săptămână şi 2 să le am libere consecutiv. O altă colegă de a mea lucrează 6 zile, ceea ce o face să câştige automat mai multă experienţă şi mai mulţi bani.

Eu am preferat să lucrez doar 5 zile pentru că vreau să fiu în legalitate cu un program de muncă şi implicit să reuşesc să mă odihnesc. In acest fel am timp să am bucur şi de familie şi de prieteni şi mai am timp şi de cumpărături. Pot spune că îmi aleg singură turele de muncă, încât într-o zi să merg de dimineaţă şi în alta în tură de noapte. Cel mai bine este să mergi la muncă odihnit, adică nu petreci cu o seară înainte şi te aştepţi ca ziua următoare să fii odihnită şi să fii preocupată de ceea ce ai de făcut.

Lucky Studio nu te presează şi nici nu îţi impune un program fix de muncă. Este la atitudinea ta cum vrei să lucrezi şi pentru cât timp. Poţi opta şi pentru un program part-time, caz în care şi banii vor fi mai puţini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here