7 secrete despre videochatul Lucky Studio pe care orice fată ar trebui să le ştie

0
1465
Lucky Studio

După cum bine ştim, în orice domeniu există secrete şi interpretări. Într-un fel, aceste lucruri sunt cele care fac totul mai palpitant. Dacă am şti totul chiar de la început, nu am mai fi atât de interesaţi. Tocmai de aceea oamenii se implică în diferite lucruri, pentru a afla cât mai multe pe parcurs. Este mai interesant să afli anumite lucruri din propria experienţă, aşa cum se întâmplă cu mine la Lucky Studio. Ca femeie, am căutat un job care să stârnească picanterii în societate şi despre care nimeni să nu ştie adevărul decât în momentul în care experimentează pe propria piele. Mi s-a părut foarte antrenant să fac parte dintr-un job despre care nu mulţi ştiu multe şi mor de curiozitate să afle. De fapt, asta se întâmplă şi cu videochatul la Lucky Studio. Multă lume încearcă să-şi formeze o părere şi toţi sunt curioşi să vadă cum e, dar nu multă lume încearcă. Ştiţi cine încearcă? Femeile curajoase şi puternice, care îşi doresc un alt viitor.

De când m-am angajat la Lucky Studio, am putut să aflu 7 curiozităţi pe care le auzeam deseori în societate dar nu erau niciodată confirmate. Am preferat să le confirm chiar eu, aşa că nu am ezitat şi am încercat:

  1. Chiar se oferă bani în fiecare zi? Da, chiar am primit banii în fiecare zi, la sfârşitul fiecărei ture, negreşit. Într-un mod corect şi punctual, mi-am primit cei 380 de lei pe care îi obţineam zilnic. Lucky Studio nu m-a dezamăgit nici până în ziua de astăzi, oferindu-mi sume imense de bani.
  2. Este un videochat legal sau sunt minciuni? Eu am citit şi am recitit contractul de la Lucky Studio, apoi l-am verificat cu contabilele şi notarii, şi este 100% legal. Nu există nici măcar o mică fărâmă de ilegalitate în contract. Se respectă întru totul legea şi modelele sunt protejate de ea.
  3. Lucrează doar femei la Lucky Studio sau ajungi acolo şi dai peste altceva? Asta m-a amuzat teribil când auzeam oamenii vorbind despre asta. Desigur că sunt doar femei, nici nu se pune în discuţie altceva. Managera este femeie şi toată echipa Lucky Studio la fel.
  4. Bonusul de angajare este real? Bineînţeles că este, eu l-am primit după 30 de zile de muncă. Mi s-a părut corect din partea celor de la Lucky Studio, deoarece nu poate oferi bonusul din prima zi. Există riscul să iei bonusul şi să pleci. Aşa ceva nu se face. Tocmai de aceea Lucky Studio oferă bonusuri de până la 38.880 după 30 de zile lucrate.
  5. Eşti obligată să faci lucruri care nu îţi plac? Niciodată, la Lucky Studio nimeni nu obligă fetele să facă ce nu vor. Există două profiluri: adult sau non-adult. Iar în funcţie de cerinţele fetelor, ele pot alege pe ce site-uri lucrează şi cum o fac .
  6. Dacă mă văd rudele? Asta mă îngrijora şi pe mine, dar la Lucky Studio am văzut că este diferit. Toate ţările în care se află rudele mele şi cunoscuţii sunt blocate. Astfel, pot lucra în linişte.
  7. Poţi renunţa când vrei sau eşti obligată să lucrezi? La Lucky Studio nimeni nu m-a obligat să lucrez nicio secundă. Chiar mai mult, a trebuit să renunţ la muncă timp de o lună pentru a merge în vizită la o prietenă în altă ţară. Dar când am revenit, mi-am reluat munca. Nimeni nu m-a obligat să fac nimic, la Lucky Studio sunt liberă să fac ce vreau!

Sunt în siguranţă deplină la Lucky Studio şi sunt fericită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here