3 motive pentru care merită să intri pe forumul Lucky Studio

10
2072

Ți s-a întâmplat vreodată să vrei să te angajezi într-un anume loc, dar să nu ştii mai nimic despre acel domeniu? În acest caz, ţi-ai dorit să aibă un site, un forum sau măcar o comunitate prin care să-ţi formezi o primă impresie. Lucky Studio este primul job în Iaşi la care am descoperit aşa ceva.

Înainte, după ce mă angajam într-un anume loc, mă apucau regretele pentru că nu mă interesasem despre cum este acel job mai bine. Şi vorbesc foarte serios, mi s-a întâmplat asta de zeci de ori şi mi-era de ajuns. De atunci mi-am zis că mă voi folosi de toate sursele de informaţii pentru a afla detalii despre un anume job.

Accesând forumul Lucky Studio, am descoperit 3 factori importanţi prin care acest forum m-a ajutat să mă angajez în acest studio de videochat din Iaşi:

 1. Pe forumul Lucky Studio am aflat totul despre câştiguri

54c5da03d214ed5f69878e0986711b01

Ceea ce mi-a plăcut la acest studio de videochat din Iaşi a fost transparenţa. Înainte, nu eram sigură de câştigurile pe care mi le spuneau la interviurile joburilor la care am fost.  

Asta pentru că ştiam că e de datoria angajatorilor de a minţi la interviu şi nu aveam de unde să aflu cât voi câştiga, cu exactitate. La Lucky Studio a fost diferit, pentru că mi-a pus la dispoziţie un forum.

Pe acesta, am aflat chiar de la fetele care lucrează la Lucky Studio ca voi câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei, şi premii săptămânale între 300 şi 3.000 de lei.

2. Fetele de pe Lucky Studio Forum mi-au vorbit despre jobul de model de videochat

După ce am aflat de câştigurile din acest loc, am fost interesată şi de mediul de muncă, pentru că şi acesta era important.

La o simplă întrebare pe care am pus-o acolo, fetele mi-au sărit în ajutor şi m-au lămurit. Mi-au explicat că la Lucky Studio lucrează doar femei şi că toate oferă respect una celeilalte.

Pe lângă asta, mediul de muncă este unul prietenos şi primitor la Lucky Studio, profitând de legalitate şi confidenţialitate.

3. Am aflat multe lucruri interesante despre Lucky Studio

living-2-n

Nu în ultimul rând, m-am interesat de beneficiile mele într-un asemenea loc de muncă în Iaşi.

Lumea a fost atât de drăguţă cu mine pe forumul Lucky Studio, încât am aflat că acest studio face angajări în videochat de senzaţie. În acest sens, pe lângă câştiguri şi mediul de muncă foarte primitor, mai urma să mă bucur şi de alte lucruri precum:

 • Machiaj zilnic gratis
 • Transport gratis
 • Cursuri de limba engleză şi franceză
 • Accesorii în videochat
 • Şedinţe foto şi şedinţe de înfrumuseţare
 • Bonusuri de angajare de până la 38.880 lei

Cu toate aceste lucruri, cum aş fi putut să dau cu piciorul unei asemenea oferte? Lucky Studio Forum m-a ajutat să văd, în sfârşit, cum este un job dinainte de a mă angaja. Sunt fericită.

10 COMENTARII

 1. Mai greu să afli în zilele noastre despre cum este cu adevărat un job fără să te angajezi acolo. Tot cred că mai bine poţi afla asta chiar tu pe pielea ta, nu din spusele altora. 😀

  • Da, şi asta este drept. Doar că mi-am format o impresie şi ştiam că n-am cum să fiu minţită la interviu astfel. Lucky Studio a fost corect cu mine :*

 2. Ai avut noroc, să ştii. Eu m-am angajat la o companie de telefonie mobilă şi m-au vrăjit la interviu cum au vrut ei. Mi-au spus că voi câştiga până la 2.000 de lei, şi nici măcar 1.100 de lei n-am câştigat. Mincinoşi…

  • Exact, pentru că m-au făcut să îmi formez o impresie despre cum este mediul de muncă la Lucky Studio şi m-am dus cu încredere la interviu 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here