3 motive pentru care Heylux e cel mai bun studio de videochat din Iasi

0
966

Iti vine greu sa crezi ca mai sunt in ziua de azi studiouri apreciate in randul romancelor? Stiu ca au aparut multe studiouri peste noapte, dar asta nu inseamna ca studiourile profesioniste si-au pierdut valoarea sau ca-n ochii romancelor nu mai sunt ce au fost. Tocmai, ca-n ziua de azi se cauta studiouri la care modelele sa poata fi fidele, sa nu le schimbe ca pe sosete. Studiouri precum Heylux.

Unde modelele sa se simta ca acasa, unde sa nu trebuiasca sa isi faca griji in privinta niciunui lucru. Sa fie totul perfect. Asa cum e la Heylux, unde iubesc sa fiu model de videochat.

La Heylux, primesc corectitudine, discreţie si legalitate

In acesti ani am realizat mai multe decat mi-as fi putut imagina, in intreaga mea viata. Desi apar zeci, sute de studiouri, asta nu inseamna ca Heylux, de exemplu, n-a ramas la fel de iubit. De fapt, Heylux e cel mai dorit studio in momentul actual, din Iasi. Sa-ti spun si de ce?

FIRST OF ALL, Heylux pune foarte mare accent pe legalitate, corectitudine, discretie si tot ce inseamna libertate in studio. E printre putinele studiouri unde lucreaza NUMAI femei si se respecta dorintele acestora. De fapt, e singurul studio unde sunt tratata ca o adevarata doamna, cu respect si multa apreciere pentru ceea ce fac.

Sunt putine studiouri in ziua de azi care mai merg pe legalitate. De aia Heylux este si va fi mereu apreciat, pentru ca ofera siguranta tuturor modelelor.

La Heylux, primesc o multime de servicii gratis

SECOND OF ALL, Heylux e primul studio care isi asigura angajatele cu: transport non stop gratuit, cazare gratuita, trainingul specializat in videochat in Praga, cursurile de limba engleza si franceza, accesoriile in videochat, sedintele foto si video, dar si cele de make-up, toate intrand intr-un pachet bonus de angajare.

Pe langa aceste lucruri, se mai ofera si o suma de bani, pana la 13.000 lei cash, toate intrand in pachetul acesta.

LAST, BUT NOT LEAST, BAAAAAANIIII. Multi bani la Heylux, bani asa cum in niciun alt studio din Romania nu se mai castiga. Incepand de la bonusul de angajare, se ajunge pana la bonusurile din fiecare duminica de pana la 9000 de lei cash siiiii castigurile zilnice intre 400 si 2000 de lei. Nici daca as vrea n-as putea sa NU iubesc Heylux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here