2 lucruri pentru care jobul la Heylux este mai misto decat orice alt job

0
1006

Cum este viata unui om? O rutina mult prea plictisitoare, in care ne afundam zi de zi. Ne trezim, mergem la munca, venim acasa, mancam si dormim. La fel si a doua zi, si a treia zi si mereu. Fara exceptie, cam asa face orice persoana care are un job. Uitam sa mai traim viata, trecem pe langa ea de prea multe griji si probleme.

Sau nu e asa? Ne gandim ca avem de platit aia si aia si lasam grijile sa ne invaluie, incat nu ne mai gandim sa luam o gura de aer proaspat si sa ne relaxam. Stiu cum e, ca nici eu n-aveam cum sa ma relaxez cand ma gandeam la cate cheltuieli am si la cat de putini bani castigam.

Vrei sa stii secretul meu? Motivul pentru care m-am angajat e evident

Vrei sa-ti spun adevarul? De asta am si ajuns sa apreciez mai mult jobul in videochat la Heylux decat orice alt job, pentru ca macar aici nu mai am aceste probleme. Oricat de mult ar incerca unii sa nege, jobul ca model de videochat a salvat multe romance de la multe probleme financiare.

Pe scurt, este cel mai avantajos job din ziua de azi. Cel putin pentru mine e, si-o sa-ti spun si 2 motive pentru care prefer sa lucrez aici mereu, decat in alta parte. La ce te gandesti prima data atunci cand cauti un job? La bani, evident. Si eu tot la bani m-am gandit cand am ales sa fiu model la Heylux.

Recunosc fara nicio jena ca primul motiv pentru care eu sunt angajata aici sunt castigurile. Se castiga bine, mai bine decat in orice alt domeniu, iar asta in doar cateva ore. Este o munca flexibila, usoara, accesibila, si-mi pare ca m-as complica daca m-as duce in alta parte, cand stiu ca am jobul de aici.

Conditiile in care lucrez la Heylux sunt mai bune decat la orice alt job

E simplu: in mai putin de 9 ore de videochat sumele ajung intre 300 si 800 de lei zilnic. De ce sa aleg altceva, in acest caz? Aceasta e solutia usoara, pe termen lung.

De asemenea, sa stii ca n-as fi ramas la Heylux chiar daca se castiga bine, dar mediul de munca era naspa. Pentru mine a contat mereu sa ma simt bine primita in echipa de la locul de munca. Si cu toata sinceritatea din mine spun ca asa cum ma simt la Heylux, nu m-am mai simtit nicaieri.

Cafele in fiecare dimineata cu colegele, rasete, voie buna, toata lumea ma ajuta, toata lumea imi vorbeste cu rabdare, cu blandete si, mai presus de toate, nu sunt judecata, ci apreciata pentru tot ce fac. Asta, plus libertatea pe care o am si conditiile desavarsite in care lucrez. Mi se par 2 motive suficiente incat sa spun ca job ca la Heylux nu mai e 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here