Veniturile mele de la Heylux cresc in fiecare luna

0
27

 

Hai ca de venituri mari am mai auzit, dar de venituri care sa creasca de la o luna la alta, sau chiar de la o zi la alta nu am mai pomenit. Sincer, prima data cand am auzit de asta a fost la Heylux, cand mi s-a povestit despre oferta financiara pe care acest studio de videochat o pune la dispozitia modelelor: castiguri zilnice intre 400 si 2000 de lei, bonusuri saptamanale care ajung la 9000 de lei si multe altele.

Stiam de posibilitatea de a-ti creste castigurile lunare de la joburile acelea ca agent de vanzari, dar sumele erau nesemnificative, nici nu stiu daca se adauga 500 de lei in fiecare luna. In afara de asta, alte joburi care sa ofere venituri tot mai mari de la luna la luna n-am mai auzit, cu Heylux a fost o premiera.

Ar fi fost prostesc sa nu incerc si eu jobul de aici

Am incercat, bineinteles, doar nu era sa fiu prima care refuza asa oferta financiara, ar fi fost stupid din partea mea sa nu incerc. Si ce sa vezi, chiar e pe bune ca la Heylux se castiga tot mai mult in fiecare luna. Asta daca vrei, bineinteles, ca nu poti sa te astepti ca videochatul aici sa-ti dea bani daca tu nu-ti dai interesul.

Intr-adevar, dupa ce m-am angajat ca model la Heylux Iasi am vazut ca se poate sa am castiguri tot mai mari, dar doar in contextul in care sunt perseverenta, muncesc pentru asta, nu vin dezinteresata si plictisita la munca. Un studio de videochat precum Heylux este ultimul loc in care vrei sa fii plictisita, crede-ma.

Sunt joburi si joburi pe piata muncii, poti fi la toate plictisita daca vrei, insa la Heylux se fac bani tocmai din opusul plictiselii. Gandeste-te ca tot ce inseamna “a-ti da interesul” la Heylux este sa zambesti, sa fii amabila si mereu intr-o dispozitie buna, pentru ca in fata camerelor trebuie sa fim toate profesioniste.

Sanse asa ca la Heylux nu gasesc la orice colt de strada

Cu totii avem probleme acasa. Crezi ca oamenilor le place sa le arati asta? Nu, oamenilor le place sa se inconjoare numai cu alti oameni veseli, bine dispusi, care le fac ziua mai buna. Asa vor si membrii de pe site-urile de videochat, fete cat mai vesele. Pentru ca au acasa neveste posomorate, plictisite si fara chef.

Pe site-uri ei cauta altceva. Cand am realizat asta, banii au venit in zbor la Heylux Iasi. Luna trecuta 5700 de lei, luna asta 6400 de lei, luna viitoare 7000-8000 de lei, pana am bani de ma satur de ei. Asa se face treaba 😉

LĂSAȚI UN MESAJ