Preziosa nu e orice studio care ofera un oarecare job. E ceva special

0
29

Pana acum cand cautam un anunt pentru un loc de munca la o companie, ma gandeam ca e un job oarecare, la o companie oarecare. Dupa un timp de munca pe piata muncii am ajuns sa vad ca nimic nu mai e deosebit, ca toate ofera acelasi lucru, aceiasi bani de nimic, aceleasi conditii de munca… pana la Preziosa.

Acest studio de videochat a fost exceptia de la regula care m-a surprins, n-am ce spune. Totul a fost surprinzator la Preziosa, de la inceput si pana la sfarsit, de la cel mai mic si pana la cel mai mare detaliu. Nu e vorba doar de sumele de pana la 2000 de lei pe care le-as fi putut castiga zilnic, sau despre bonusurile mari pe care le ofera Preziosa in fiecare duminica.

Un job obisnuit nu se compara cu Preziosa niciodata

Este mult mai mult de atat. Nu e un simplu studio de videochat sau un simplu job. Un simplu job in ziua de azi inseamna un job la care mergi de dimineata pana seara, la care te stresezi, te enervezi dar niciodata nu castigi cat vrei, poate intre 1000 si 2000 de lei, ca de obicei.

Un job simplu inseamna un job care nu-ti permite sa ai timp liber, bani de vacante si relaxari sau chiar conditii excelente de munca. Un job simplu nu iti da sansa sa lucrezi doar 8 ore pe zi, in ce perioada a zilei vrei tu sau in ce zi a saptamanii doresti. Si, in niciun caz, un job simplu nu inseamna sa stai in fata unui computer unde zambesti, vorbesti si primesti banii.

Uite Preziosa e opusul la tot ce am mentionat eu mai sus. Ceea ce inseamna ca asta face din jobul de la Preziosa ceva special. Ceva care nu se poate gasi oriunde, ci doar in Iasi, la acest studio, unde pana si transportul este asigurat modelelor in fiecare zi, e gratuit la fel ca si cazarea si alte avantaje care tin de acest domeniu.

Preziosa e special prin tot ce ofera modelelor sale

Pana si machiajul este oferit din partea studioului, asadar Preziosa este special si in randul studiourilor de videochat, nu doar la modul general. Pentru ca nu multa lume poate sa ofere angajatelor sale ce ofera Preziosa. Se pune pret pe profesionalism, corectitudine, respect si castiguri mari, in special.

N-ai sa auzi de model de la Preziosa care sa castige lunar mai putin de 5000 de lei din videochat. Iti zic eu, e ceva special.

LĂSAȚI UN MESAJ