Oare-s egoista ca la Lucky vreau sa am cele mai mari castiguri din tot studioul?

0
26

Deseori in aceasta viata mi s-a spus ca sunt egoista, ca vreau totul pentru mine. Ma intreb acum daca egoismul acesta imi face bine sau daca este ceva rau in viata mea? Spre exemplu, acest egoism m-a adus la Lucky Studio, pentru ca nu am vrut sa lucrez pe bani putini, am vrut tot mai multi bani.

Si nu ma multumeam cu nimicuri. Aveam nevoie de mai mult, mereu mai mult. Asa ca m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio Iasi, unde urma sa castig zilnic intre 400 si 1200 de lei. Cel putin, asa mi s-a spus. Bun, deci inceputul a fost promitator.

M-am angajat si am inceput sa castig bani. Nimic nou. Pentru un studio de videochat de asa renume ca Lucky Studio nu vad ce ar fi surprinzator in asta. Totul bine aici, insa egoismul de care imi spunea toata lumea si-a facut iar intrarea. Intr-adevar, am ajuns de la 1000 de lei la 4500-5000, 6000 sau chiar 7000 de lei castiguri lunare la Lucky Studio Iasi.

Cu Lucky Studio am o evolutie de 100% d.p.d.v al banilor

Adica o evolutie de 100%, n-aveam ce comenta in aceasta privinta. Sau asa s-ar astepta altii, cel putin. Am inceput sa dau de bani multi iar asta imi cam placea. E normal ca atunci cand dam de ceva frumos, sa vrem tot mai mult, nu? Eh, uite ca egoista de mine a vrut sa aiba cele mai mari castiguri din studio.

De ce sa nu am eu cele mai mari castiguri, de ce sa le aiba altcineva? Nu ma intelege gresit, nu am nimic cu fetele de la studio, ma inteleg super cu toate, suntem un colectiv. Dar asta ce treaba are cu banii si cu interesele fiecareia? Pana la urma, toate lucram pentru bani.

Fiecare isi urmareste interesul, pentru ca despre asta e viata. Doar n-o sa spun “Nu, stai ca Alina castiga mai mult decat mine, sa n-o intrec ca se supara” . Wtf?!:)) intrec pe cine vreau eu, ca nu-mi da nimeni de mancare, eu singura imi castig banutii aia.

Egoismul imi aduce cele mai mari castiguri, pentru ca ma motiveaza

Asa ca, in final pot spune ca nu-mi pasa ca toti ma vedeau o persoana egoista. Egoismul acesta mi-a adus cele mai multe lucruri si cele mai bune, pentru ca m-a ambitionat in permanenta. Asta a insemnat ca da, dupa cum presupui, am ajuns sa am cele mai mari castiguri de la Lucky Studio, la un moment dat.

Bineinteles ca asta a insemnat peste 2000 de euro intr-o luna, dupa cum este evident. 2000 de euro castiga in fiecare luna cam toate fetele care au ceva luni de experienta aici. E vorba de sume mult mai mari, dar o sa-ti las curiozitatea sa-si faca treaba :>

LĂSAȚI UN MESAJ