Fara Heylux n-as mai reusi nimic in viata asta, este “stalpul” meu de sustinere

0
29

Orice lucru am obtinut in viata asta si m-a facut extrem de fericita a fost cu ajutorul unui singur job: cel de videochat de la Heylux. Nu stiu cum e situatia la alte fete, dar stiu sigur ca eu n-as rezista fara acest job. Poate multe fete sunt modele de videochat la Heylux pentru ca au nevoie de banii de aici, insa eu am in general nevoie de acest job.

Daca n-as lucra la Heylux as fi pierduta total, pentru ca n-am reusit niciodata sa fac ce mi-am dorit pana sa vin aici. Cand am venit aici, parca lucrurile bune nu se mai opreau din a veni. Totul a inceput sa mearga ca pe roate, nici nu trebuia sa ma mai stresez pentru nimic.

Puterea imi este data de Heylux, cand am banii aia multi in mana

Era ca si cum orice avea rezolvare. Stii de ce? Ca aveam banii in mana. Odata cu banii castigati la Heylux pot spune ca aveam si “putere”. Banii inseamna putere in societate, si daca-i ai, considera ca ai orice. Chiar daca multi zic ca nu poti avea fericire cu banii, nu are rost sa apleci urechea la tot felul de prostii.

Cum adica, daca n-ai bani esti fericit, iar daca ai, nu mai esti fericit, asa dintr-odata? Este o regula nescrisa sau cum? Daca stii cum sa-ti faci fericirea, o ai, cu bani sau fara. Dar eu prefer s-o am odata cu banii. Un job la Heylux este un mod de sustinere financiara pentru majoritatea fetelor, e clar.

Ca nu exista prea multe locuri de munca unde suma castigata pe zi sa ajunga la 2000 de lei, asa ca aici. Asadar, se intelege de ce toate fetele vad o scapare in acest job, un mod de a trai mai bine. Insa pentru mine este indispensabil.

Pentru ca recunosc ca nu ma pricep la prea multe lucruri. si mai nou trebuie sa ai experienta peste tot unde mergi. Trebuie sa ai vreo 20-30 de ani de experienta, cam asa :)). Eu am recunoscut mereu ca n-am cine stie ce calitati special, dar la Heylux castig bani oricum, ca nu conteaza ce experiente am.

Heylux este sursa perfecta de bani, nu stiu ce m-as face fara asta!

Trebuie doar sa socializez si atat. La asta se pricepe toata lumea, nu? Si chiar daca sunt fete care nu se pricep, la Heylux trainingul specializat este pentru toata lumea, iar ajutorul este la dispozitia fetelor non-stop. Asa ca n-am de ce sa-mi fac griji vreodata.

Pentru mine asta inseamna mult, ca ma bucur de viata pe care mi-am dorit-o mereu fara sa am cine stie ce studii speciale, experienta sau alte nebunii. Chiar nu stiu ce m-as face fara Heylux Iasi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ