Decizia de a lucra la Heylux imi apartine si sunt fericita pentru asta

0
25

Este ciudat cum pentru persoanele dragi ajungem sa facem totul, asa cum faceam si eu ce voiau parintii mei. Desi nu-mi placea un anume job, ma angajam pentru ca ei vedeau un viitor in asta si erau extaziati. Ca sa ii fac fericiti, acceptam si desi nu imi convenea si nu-mi placea deloc, parca nu puteam sa le spun asta. Dar mi-am facut curaj la timp si m-am angajat la Heylux, fara sa le spun lor.

Chiar nu mai voiam sub nicio forma sa fac tot ce voiau ei, asa ca le-am spus ca ma mut din oras, ca mi-am gasit un job in Iasi la iun birou. Pentru prima data faceam si eu ce-mi placea, nu ce au dorit ei, desi e vorba de videochat si n-as putea sa le spun niciodata.

Eu as vrea sa le spun, iti dai seama, dar ei sunt cu o gandire mai invechita si stiu ca nu ar accepta, pentru ca n-au ajuns inca sa inteleaga ce poate insemna videochatul pentru o fata ca mine. A fost decizia mea sa fiu model de videochat si pentru prima data sunt fericita de asta, pentru ca nu m-a mai impins nimeni de la spate.

Videochatul a fost varianta cea mai buna pentru mine

Parintii mei alegeau numai joburi ca baby-sitter, ca vanzatoare, ca secretara la nu stiu de birou de-al nu stiu carei cunostinte de-a lor … batranii, stii cum sunt, se simt mai in siguranta cand aleg ei pentru copilul lor si cand fac in asa fel incat sa le fie mai aproape.

Dar asa nu as fi evoluat. Eu am planuri mari de viitor, si ca baby-sitter cu siguranta nu as fi reusit sa fac ceva. Stiu ca poate acum o sa fie pareri si pro si contra la ce spun eu, dar nu-mi prea pasa, ca pana la urma suntem pe lume sa facem ce ne place, nu ce le place altora.

Cand m-am mutat din oras si m-am angajat la Heylux a fost ca o rasuflare pentru mine, am respirat o gura adanca de aer proaspat, simteam nevoia de asta. Pai eu vreau pantofi scumpi, genti de la nu stiu ce brand din America, vreau vacante, vreau cluburi si spa… cum sa-mi dea parintii mei asta?

Heylux imi aduce sute de dolari zilnic, lucru ce nimeni nu-mi poate oferi

Cum ar fi sa ii cer mamei 1200 de lei pentru o geanta, cand acesta este intregul ei salariu? Ar fi culmea! Suntem tinere si nevoile noastre sunt din ce in ce mai mari, asta e clar! Si numai cu jobul in videochat la Heylux as putea sa-mi satisfac nevoile acestea, m-am lamurit.

In alte circumstante, cum as mai fi castigat eu de la 100 si pana la 500 de dolari zilnic, daca nu la Heylux? Asta inseamna un castig demn de o fata, un castig pe care oricine il vrea.

LĂSAȚI UN MESAJ