Dau importanta numai jobului de la Lucky, deoarece e singurul care chiar ma ajuta

0
26

Restul lucrurilor din viata mea au incetat sa conteze acum multa vreme, cand m-am angajat la Lucky Studio in domeniul videochatului si m-am axat numai pe acest loc de munca, fara sa mai dau importanta altor lucruri. Inainte incercam sa rezolv 100 de lucruri deodata daca se putea, lucram haotic si incercam sa ma ocup de toate, apoi mi-am dat seama ca e mai sanatos sa fiu model de videochat.

Nu era in niciun caz sanatos pentru mine sa incerc sa dau atentie si timp tuturor lucrurilor marunte, cand puteam foarte bine sa ma orientez pe cele importante si scapam de bataile de cap si pierderea de timp aiurea. Cand mi-am dat seama ca este nevoie doar sa ma axez pe jobul de la Lucky Studio si restul lucrurilor se rezolva de la sine, a fost o minune pentru mine.

Cei 150-200 de dolari castigati zilnic isi merita tot timpul!

A fost greu pana mi-am dat seama, pentru ca aveam impresia ca fac ceva gresit, ca nu e ok sa las lucrurile in urma. Dar apoi mi-a venit in minte: totusi castig cate 150-200 de dolari zilnic la Lucky Studio Iasi din videochat, iar asta se intampla in 7-8 ore, deci de ce as sta sa ma pierd in detalii?

Cu acesti bani, e de ajuns sa bat din palme si se rezolva totul. Nu trebuie sa stau zi si noapte gandindu-ma la tot felul de solutii pentru problemele mele. E simplu, solutia este si a fost mereu locul de munca de la Lucky Studio, si nu mai contest asta niciodata.

Poate era o vreme in care mintea mea nu voia sa accepte asta, dar acum ca am acceptat, sunt mult mai relaxata, asta e sigur. Pentru ca daca stiu ca am acest job, ma duc la studio, astept o make-up artista sa ma machieze si sa ma faca frumoasa, stau la computer cateva ore ascultand muzica si castig multi bani, iar pentru asta mai primesc si bonusuri saptamanale, de ce mi-as mai pierde timpul cu altceva?

E usor sa fiu model la Lucky cu asa echipa care ma ajuta 24/24

Stiu ca totul e usor cu acest job, asa ca imi dedic timpul lucrului care imi aduce cele mai multe beneficii. Si dupa cum e logic, cele mai multe beneficii mi le aduce Lucky Studio, este clar, deoarece nicaieri n-am mai reusit eu sa castig aproape 800 de lei zilnic.

E usor sa devii model de videochat si sa te lasi pe mana echipei de femei de aici, totul o sa vina de la sine si problemele dispar treptat. Si e si mai usor sa-ti dedici putin din timpul tau ca sa fii model, pentru ca asta aduce drept premiu un castig zilnic pana la 1200 de lei si bonusuri saptamanale pana la 7300 de lei. Nimic nu-mi merita timpul mai mult decat mi-l merita jobul acesta.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ