Cine credea ca alaturi de Heylux voi avea atatea realizari financiare?

0
27

Speram sa am multe lucruri de la viata, dar niciodata n-am sperat sa ajung atat de sus pe plan financiar. Pur si simplu nici macar nu indrazneam sa ma gandesc la mine castigand atatia bani in fiecare luna, ca stiam ca nu este posibil si ca ma amarasc singura. Cine se gandea ca Heylux este locul in care lucrurile acestea devin posibile peste noapte?

Abia ce-am aflat si eu acum ceva timp, cand am auzit un pont de la o cunostinta cum ca la Heylux s-ar face angajari in videochat si cica domeniul acesta ar fi super misto, ca toate fetele se “bat” pe el. Eu si-asa nu aveam ceva stabil si saream de la un job la altul, asa ca n-a fost mare bai sa incerc si asta.

Am aflat de Heylux pentru ca mi l-a recomandat cineva

Sunt pe picioarele mele si nu trebuie sa dau socoteala nimanui pana la urma, e normal sa pot face ce-mi doresc. Si dupa ce-am aflat pontul despre Heylux Iasi, asta am facut, ce mi-am dorit. Sa vedem… facusem niste calcule cu cheltuielile mele lunare in comparatie cu cat castigam inainte.

Mi-a iesit ca mi-ar trebui vreo 3000 de lei in fiecare luna sa pot face fata cu brio, ceea ce insemna de 3 ori mai mult decat salariile pe care le aveam de obicei. Asadar, pretentiile mele de la viata nu erau asa mari, imi doream vreo 3000-3500 de lei lunar, iar visul meu era sa ajung la vreo 5000 de lei lunar.

Adica mai sus de atat nu visam, sincera sa fiu, pentru ca-n Romania nicaieri nu se castiga atat de bine. Si nici nu speram ca situatia asta sa se schimbe in cativa ani, deci 5000 de lei, asta e suma la care indrazneam eu sa visez. Acum… daca ti-as spune castigul minim pe care l-am avut de cand m-am angajat la Heylux, ti-ar pica fata.

La suma asta cred ca viseaza fiecare fata de varsta mea

Nu ca ma laud sau ceva, ca nici eu nu ma asteptam, dar faza e ca la Heylux se castiga in doua moduri: fie bani pe comision, fie un salariu fix de 6000 de lei. 6000 de lei! Si stai, inca n-ai vazut partea misto. Daca ar fi sa aleg banii de pe comision, ar fi intre 400 si 2000 de lei zilnic. Ceea ce inseamna ca ajung si la 8000-9000 de lei daca imi dau interesul, poate chiar si mai mult.

Pe bune? Aproape 100 de milioane in fiecare luna din videochat? La noi in tara? Jobul asta e de vis, nu ma gandeam ca o sa se ajunga atat de departe!

LĂSAȚI UN MESAJ