Cele mai bune lucruri pe care Heylux mi le ofera sunt stabilitatea financiara si linistea

0
27

Joburile AR TREBUI prin definitie sa fie cele care ofera oamenilor stabilitate financiara si liniste, ca doar pentru asta exista. Pentru asta sunt locuri de munca, sa aduca aceste lucruri in viata cuiva. Dar de unde, mai rar in ziua de azi un job care sa-ti ofere macar liniste, daca nu stabilitate financiara. Traiesc intr-un stres si-o galagie continue, sau cel putin traiam, ca doar ce m-am angajat la Heylux.

Eu nu mi-am dorit cine stie ce bogatii, ca probabil majoritatea oamenilor se gandesc la asta. Recunosc, uneori ma mai gandeam si eu la asta. Dar in final, cu bogatii sau fara, nu tot acolo ajungem? De ce sa fug toata viata sa-mi fac averi, cand pot trai foarte linistita si cum imi place mie?

Ce bogatii sa vreau, cand jobul de la Heylux e mai mult decat atat?

Faza e ca dintr-un job cu un salariu minim sau mediu de la noi din tara nici macar linistea aia pe care o vrei n-o ai. Ajunge sa fie pana si aceea un vis, cel putin pentru o persoana ca mine. Eu daca mi-as fi platit toate cheltuielile fara probleme, as fi avut timp si de mine si cateva distractii si iesiri, o vacanta din cand in cand si o viata fara datorii sau probleme financiare, as fi fost foarte fericita.

Asta e tot ce vreau eu, nu vreau bogatii in niciun caz. Ce sa fac cu ele? Eu vreau stabilitate financiara si liniste, ca restul mi le fac singura. Daca scap de stres, scap de probleme de sanatate si de tot felul. Daca scap de acestea, sunt bine si sanatoasa, sunt fericita.

Tot ce-mi trebuie sa am liniste este sa am stabilitate financiara. Vezi? Toate se leaga una de alta. Si tot ce-mi trebuie pentru stabilitatea financiara dorita este jobul de la Heylux Iasi, evident, pentru ca nici nu muncesc mult timp pentru a castiga cei 140 de dolari zilnic aici, nici nu e greu ceea ce fac.

Cu acest job, imi pot dori orice, nu duc lipsa de nimic

Sa fiu model de videochat poate fi chiar una din cele mai bune variante pentru mine, ca fata, pentru ca e usor si imi este oricand la indemana, lucrez doar 8 ore pe zi, in doar 5 zile ale saptamanii si n-am motive de stres sau de ingrijorare. Stiu ca banii vor veni mereu cu acest job si voi avea mereu de castigat din acest domeniu, orice ar fi.

Pot sta unde vreau cu chirie, pot avea cheltuieli mari, pot cheltui oricat, nu-mi pasa, cu jobul de la Heylux imi voi permite mereu. Vezi? Nu-mi trebuie bogatii, ci doar un loc de munca la Heylux Iasi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ