Cand situatia devine grea, Preziosa e prima varianta la care o fata poate apela!

0
29

 

Cea mai sigura si buna metoda pentru a castiga bani in cel mai usor mod este videochatul la Preziosa Iasi, fara indoiala. Pentru fetele aflate in diferite probleme financiare, cea mai buna varianta este acest job in Iasi. Pe mine m-a scapat de probleme chiar dupa prima luna de videochat, ceea ce a fost neasteptat de repede.

Cand am dat de probleme, nici n-am stat prea mult pe ganduri, m-am angajat direct la Preziosa ca model. Stiam ca intr-o buna zi n-o sa mai rezist cu salariul acela mic si jignitor oarecum, in comparatie cu munca pe care o faceam si efortul depus. Ma asteptam ca intr-o buna zi sa apelez la jobul acesta in videochat, dar nu stiam cand.

Intr-o zi eram la munca si urmau sa se dea asa zisele bonusuri. Lucram in acel loc de mai bine de un an si nu vazusem niciun bonus in viata mea, dar in ziua aceea se spunea ca o sa se dea. Aveam un sistem de calculare, iar in cateva luni eu acumulasem un bonus de 800 de lei.

Ziua in care m-am decis sa ma angajez la Preziosa a fost una…

N-a fost foarte mult, dar pentru mine era aproape inca un salariu si ma ajuta. Numai ca atunci cand angajatorii au vazut ca trebuie sa-mi dea un bonus atat de mare (restul angajatilor primeau doar cate 100-200 de lei, bonusul fiind calculat pentru efortul cat mai mare depus), nu prea au fost de acord.

M-au chemat la ei in birou si s-a iscat ditamai cearta, pentru ca ei o tineau pe a lor, eu pe a mea. Sustineau ca nu avea cum sa fi muncit atat de mult, ca sigur i-am furat. In final am iesit plangand din birou si nici pana in ziua de azi nu mi-am vazut bonusul. Nici macar tot salariul nu l-am mai primit.

Cel mai bun lucru a fost sa ma angajez aici, sa castig banii astia

In ziua aia m-am decis sa ma angajez la Preziosa si sa incetez cu prostiile astea de joburi care nu-mi merita timpul. Macar stiu ca la Preziosa, printre alte zeci de beneficii, imi primesc banii la zi si bonusul inseamna bonus. Adica daca mi s-a promis un bonus intre 60 si 9000 de lei in fiecare duminica, calculat la castigurile zilnice avute, pai atunci aia primesc.

Cu niciun leu in minus. E vorba de corectitudine si respect, lucruri pe care lumea nu se asteapta sa le primesti intr-un studio de videochat. Dar uite ca Preziosa nu e degeaba cel mai bun din Iasi sic el mai serios 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ